VIDEOINTERVJUU Anu Saagim on säilitanud austuse BSH vastu: ta tunneb minu hea maitse piiri ning tean Brigittest nii mõndagi

Copy
Anu Saagim.
Anu Saagim. Foto: Pilt videost

«Pahad tüdrukud» vestlusõhtul avas ennast uuest küljest ka ajakirjanik ja bravuuritar Anu Saagim ning rääkis sellest, kas kogu draama ja kisma juures võiks ta vestlusõhtuid hoopiski üksinda juhtida. Lisaks räägib Anu avameelselt ka sellest, milliseid piire seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt tema silmis ületanud ei ole. «Ta uurib välja ka selle, kust läheb iga inimese valulävi ja seda teeb ta isiklikes vestlustes,» tunnistab Anu.

Draama seltskonnatähe Brigitte Susanne Hundi ja tema endise sõbranna Kristina Pärtelpoja vahel on kestnud mitu kuud. Suve keskel tõmmati draamakeerisesse ka lauljanna Elisa Kolk – väidetavalt oli tema elukaaslasel Indrek Rahumaal salasuhe Brigittega. 

Huvitava nüanssi lisab kogu sellesse mängu aga bravuuritar Anu Saagim, kes on avalikult välja öelnud, et ei ole küll Brigitte sõbranna, ent ta ei ole ka seltskonnatähte lõplikult maha kandnud. Ta on kurikuulsast kolmikust – BSH, Anu ja Kristina – ainuke, kes on suutnud säilitada neutraalse positsiooni. Kuidas see võimalik on ja miks Anu seda mängu kaasa mängib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles