MILJONÄRI AFÄÄR Allikad väidavad: Elisa Kolgiga suhtes olev Indrek Rahumaa oli BSHga linade vahel. Rahumaa: kas te olite seal? (8)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt, Elisa Kolk, Indrek Rahumaa.
Brigitte Susanne Hunt, Elisa Kolk, Indrek Rahumaa. Foto: Elu24 kollaaž

Brigitte Susanne Hundil oli väidetavalt enda sõbranna lauljatar Elisa Kolgi peigmehe ärimees Indrek Rahumaaga sel aastal salasuhe. «Brigitte magas Indrekuga, kui Elisa Los Angeleses oli,» kinnitab lähedane allikas. Indreku sõnul ei ole ta Brigittega seksuaalvahekorras olnud.

Alles aasta alguses jagas lauljanna Elisa Kolk (25) rõõmsalt Elu24 video-podcast'is «Kuulsusega kohtingul», kuidas ta on juba viis aastat olnud Indrekuga õnnelikus suhtes. Tuleb välja, et nii õnnelik see suhe paraku ei ole, sest mees on väidetavalt läinud õnne otsima Elisa lähedaste sõbrannade hulgast.

Elu24-le laekunud info kohaselt pettis ärimees Indrek Rahumaa (51) enda kallimat sel kevadel Brigitte Susanne Hundiga (27). Elu24-le saadetud vihje järgi sai afäär alguse sel kevadel, kui Elisa läks Los Angelesse oma tavapärasele reisile. Väidetavalt pidi Indrek naisele järele minema, kuid Ameerikasse jõudmine aina venis ja venis. Nüüd tuli allikate sõnul välja, et mees ei kippunud naise juurde kaugesse riiki kiirustama, sest veetis aega Eestis Brigitte seltsis, kinnitati Elu24-le.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles