FOTO Viljandi bussis märgati paljast meest (2)

Elu24
Copy
Viljandisse sissesõit. Pilt on illustreeriv.
Viljandisse sissesõit. Pilt on illustreeriv. Foto: Peeter Kümmel

Reedel, 13. oktoobril, üllatas viljandlasi bussiga sõitev paljas mees. Ka politsei sai aadamaülikonnas meesterahvaga seoses kaks väljakutset. Viimasel korral anti teada, et mees pani riidesse ja lahkus bussist.

 

«Täna bussis sihuke vaatepilt,» kirjeldab anonüümne viljandlane Facebooki grupis «Märgatud Viljandis». Foto on tehtud bussis ja pakub netirahvale palju nalja. Praeguseks on foto kogunud üle 200 meeldimise ja pea 40 kommentaari.

Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonispetsialist Barbara Lichtfeldt sõnab, et politsei sai palja mehega seoses kaks väljakutset ning viimases anti teada, et mees pani riidesse ja lahkus bussist. «Politseinikud otsisid peatuse lähedal asuvad tänavad ja ettevõtted läbi, kuid kirjeldusele vastavat meest ei leitud,» ütleb Lichtfeldt.

Viljandi välijuht Andrust Pulst lisab, et inimesed käitusid väga õigesti, et teavitasid häirivast vaatepildist. «Parku meest hiljem ei leitud, et teada saada, mis põhjustel ta bussis paljalt viibis või kas ta võib abi vajada,» sõnas Pulst.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles