VIDEO SAALIST Singer Vinger sai keset esinemist üllatava kõne

Elu24
Copy
Hardi Volmer.
Hardi Volmer. Foto: Urmas Luik

Vaata videost, millise pakkumise sai Singer Vingeri liider Hardi Volmer keset bändi esinemist

3.-6. juulini Tallinna Lauluväljakul toimuv Eesti suurim festival Õllesummer ehitab alale peavoolust eristuva Rokilava millel esinevad nii tuntud rokkbändid kui uued tulijad. Eesti Raskemuusikaliidu eestvedemisel luuakse Õllesummerile festivaliala, kus saab kuulda Eesti roki kahuriväge ning ka näiteks raskemuusika Band Battle võitjat, kelle jalajäge Eesti raskemuusika ajalukku pikisilmi oodatakse.

Rokilaval esinevad: Singer Vinger, Mandoterror, Elukas, Loose Grace, Köömes, Permanent Blue, Räpina Jack, Herald, Evestus, Tarmo Valm Band, HVNTA ja Redneck Rampage. Eesti Raskemuusikaliidu juhi Ott Evestuse sõnul on liidu peamiseks ülesandeks otsida ja luua võimalusi Eesti raskemuusika tutvustamiseks. "Eesti raskemuusikas on nii palju andekaid inimesi, väga lai stiililine spekter ning kõrge kvaliteet ning seda kõike soovime me roki laval ka festivalipublikuni tuua," võtab peagi toimuva kokku Evestus.

Eelnevalt välja käidud seitsmele festivali alale on lisandunud veel kaks. Nii on Õllesummeril lisaks pealavale Nautimus jazzi-, laste-, eesti muusika-, roki-, Saku-, Pringles`i-, whiskey- ja Aperoli DJ alad. Veel luuakse festivalile teemaalasid, toidutänav ja foodtruckide ala.

Õllesummeri välisesinejad on Scooter, Loboda, Brainstorm, Smokie, Slade, Windows95man. Lisaks astub eri lavadel üles Eesti muusika paremik, eesotsas Tommy Cashi, Trad.Attack!-i, Terminaatori, 2 Quick Starti, Terminaatori, Anne Veski ja paljude teistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles