Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PIDU SAAB VÕI EI SAA Skandaalne BSH jätab täna õhtul toimuma pidanud sünnipäevapeo ära? (4)

Copy
TV3 sügishooaja avapidu, Brigitte Susanne Hunt
TV3 sügishooaja avapidu, Brigitte Susanne Hunt Foto: Taavi Sepp

Tundub, et skandaalid Brigitte Susanne Hundi ümber ei vaibu. Nüüd on lahvatnud tüli BSH sõbrannade keskel. Osa neist on saanud kutse täna õhtul toimuma pidanud peole, teiste kutsed on BSH aga tühistanud. «Täiesti uskumatu. Osad vist pole enam oodatud, aga see, kuidas ta inimestest ja nende tunnetest üle rullib, on lausa mõistmatu!»

Sõbrannade sõnul pidi Brigitte Susanne Hunt täna õhtul tähistama oma 28ndat sünnipäeva privaatses seltskonnas. «Kutsutud olid ta lähimad sõbrannad ja tegelikult me kõik väga ootasime seda!» kirjeldab üks esialgu peole minema pidanud allikas. Kuigi BSH õige sünnipäev on homme, siis täna õhtul olid sõbrannad seda tähistama kutsutud õhtusöögile kella seitsmeks Radissoni hotelli restorani Issei ning seejärel pidi suunduma seltskond klubisse Hollywood.

«Vahepeal see jutt muidugi muutus ja siis rääkis ta, et pidu toimub hoopiski tema juures kodus ja sealt minnakse Hollikasse edasi!» teab BSH sõbranna, kes on skandaalitarile toeks olnud parematel ja halvematel aegadel. «Kogu aeg see jutt muutus ja lõpuks teatas ta, et pidu ei tulegi!»

Tagasi üles