«Mõistame, kui ei suuda käsi eemal hoida.» Pakendikeskus pööras BSH ja Rõivaste skandaali reklaamiks

Chrislin Metsanurm
Copy
Luisa ja Taavi Rõivas.
Luisa ja Taavi Rõivas. Foto: Taavi Sepp / Postimees

Pakendikeskus võttis taas värskeima skandaali ja keeras selle reklaamiks. «Me mõistame, kui ei suuda käsi eemal hoida. Pakkumine on ju sedavõrd ahvatlev,» kirjutab ettevõte nitriilkinnaste reklaamis.

Reede hommikul jõudis avalikkuse ette, et endine peaminister Taavi Rõivas ei hoidnud end TV3 sügispeol tagasi ning keerutas usinalt jalga skandaalitari Brigitte Susanne Hundiga. «Ühel hetkel läksid eemale, sosistasid ja sahistasid, käsi tagumiku peal,» väitis peol viibinud isik, et Brigitte ja Taavi olid õhtu jooksul lähedased.

Ühel hetkel olevat Taavi ja Brigitte suisa käsikäes mõneks ajaks tualettruumi kadunud.

Loe pikemalt: 

KÕLAKAD 〉 «Pool Eestit ei usu sind!» Tuntud lauljatar manitses skandaalsel peol Brigitte Susanne Hunti?

Värske skandaal ei jäänud märkamata ka Pakendikeskusele. «Me mõistame, kui ei suuda käsi eemal hoida. Pakkumine on ju sedavõrd ahvatlev,» seisab Pakendikeskuse reklaamis. Ettevõte lisab, et tegu on siiski puuderdamata kinnastega. «Soovi korral võib kindaid puuderdada kasvõi tualettruumis.» 

Pakendikeskuse postituse all kirjutab üks, et Pakendikeskus võiks Rõivasele teha lausa temanimelised kindad. «Siis ta ei jäta oma näpujälgi maha.» 

Pakendikeskus on tuntud oma humoorika reklaami poolest. Juulis kirjutasime, kuidas Pakendikeskus tegi laulupeo vihmakeebi krõbeda hinna üle terava nalja. «Kui õigetel ärimeestel sõltub vihmakeebi hind vihma tugevusest, siis meil maksab keep endiselt 74 senti,» torkas Pakendikeskus.

Pakendikeskus tegi laulupeo vihmakeebi hinna üle terava nalja. «Meie ei oska äri teha!»

Juunis kasutas Pakendikeskus osavalt ära meedias lahvatanud skandaali vaimulik Jaan Tammsalu ümber, kes jäi vahele abielurikkumisega. Nimelt postitasid nad sotsiaalmeediasse pildi tekstiga «Kui vaja orel patust puhtaks küürida».

TORKAVAD TAAS 〉 Pakendikeskus keeras Jaan Tammsalu skandaali reklaamiks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles