«Tundub, et Shoppa OÜ tegeleb massiliselt inimeste petmise ja skeemitamisega,» arutleb viis kuud oma raha taga ajanud Kerli, kes niivõrd pika tagasimakse viivituse tõttu lausa politseisse pöördus. TTJA tarbijavaidluste komisjoni sekretariaadi nõustamise valdkonnajuhi sõnul on viimase kolme kuu jooksul Shoppa OÜ kohta tarbijavaidluste komisjonile esitatud 94 avaldust.

«Ka mina tellisin sealt 5. juunil erinevaid köögitarbeid, aga raha sain tagasi alles juuli lõpus,» räägib Signe (nimi muudetud, toimetusele teada) oma kehvast kogemusest shoppa.ee veebipoega. Saamata jäänud toodete eest laekus tagasimakse summas 105 eurot ja 87 senti Signe kontole aga alles pärast seda, kui naine oli suisa politsei poole pöördunud.

Samast murest, et shoppa.ee veebipood ei saada kaupa ega tagasta ka raha, on Elu24 kirjutanud nii juulis kui augustis. Kui esimesel juhul sai ajakirjandusele muret kurtnud klient kasvuhoone soetamiseks kulutatud raha tagasi samal päeval, kui küsimustega kaupleja poole pöördusime, siis teisel juhul ootab parfüümi tellinud naine oma tagasimakset tänaseni. Loe pikemalt siit ja siit!

Kommentaarid
Copy