GALERII Kogenud lemmikud ja uued üllatajad: ERR avas pidulikult saabuva sügishooaja

Copy

Algaval hooajal tähistavad armastatud «Prillitoos» ja «Õnne 13» vastavalt oma 40. ja 30. sünnipäeva. Kuid lisaks kogenud lemmikutele toob ERRi sügishooaeg vaatajateni ka uusi üllatajaid.

Teisipäeval kogunesid ERRi kolleegid Fotografiskasse, et anda pidulik algus saabuvale sügishooajale. Kohal olid nii mitmed televaatajate kui ka raadiokuulajate lemmikud, sealhulgas Reet Linna ja Anu Välba.

Linna jaoks on tänavusel sügishooajal eriline tähendus: olles varsti juba 13 aastat «Prillitoosi» juhtinud, saab ta sel sügisel tähistada saate 40 aasta juubelit.

Sarnaselt «Prillitoosiga» on juubeliaasta armastatud telesarjal «Õnne 13». 

ERRi sügishooaja avamisel tutvustati ka uusi saateid, mis peagi algaval telehooajal vaatajateni jõuavad. Näiteks Anna Pihli ja Uljana Kuzmina juhitavat arutelusaadet, kus eestlasi puudutavaid teemasid arutatakse koos stuudioekspertidega. Mitme ETV saate juhina ekraanil olnud Pihliga liituv Kuzmina on enam kui 15-aastase telekogemusega ja töötanud aastaid telekanalis ETV+. Seal on ta juhtinud nii venekeelset «Aktuaalset kaamerat» kui ka päevakajalist intervjuusaadet «Nädala intervjuu».

Kuigi uue arutelusaate nimi on veel lahtine, on teada, et see asendab teisipäeval eetris olnud Urmas Vaino saate «UV faktor» ja jõuab eetrisse oktoobris.

Novembris jõuab televaatajateni noorte Eurovisiooni lauluvõistlus, kus Eesti esimest korda osaleb! Loe lähemalt SIIT.

Uued tuuled puhuvad ka ERRi raadiotoimetustes. Näiteks alustab Raadioteatri loovjuhi kohal näitleja Laura Kalle. Loe lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles