Priit Võigemasti kallim Laura Kalle allkirjastas uue töölepingu

Copy
Laura Kalle
Laura Kalle Foto: Taavi Sepp

«Kuna armastan kirjandust ja raadiot, siis seal on kindlasti võimalusi, mida sooviks avastada,» sõnab näitleja Laura Kalle, kes asub peagi tööle Raadioteatri loovjuhi kohale.

Raadioteater on Eesti Raadio juures tegutsev üksus, mis muu hulgas vahendab kuuldemänge. Raadioteater sai alguse 24. veebruaril 1928, mil tollases Raadio-Ringhäälingus läks eetrisse esimene raadioseades kuuldemäng «Koidikul» (August Tammani näidend).

Kalle tulevane ametikoht tuli ilmsiks ERRi sügishooaja avamisel, kus näitleja ise laval olles kolleegidele ja ajakirjanikele teatas, et allkirjastas töölepingu veidi varem samal päeval. «Tegelikult olen veel oma koduteatrist Ugalast lapsehoolduspuhkusel. Tundus mulle, et kuna armastan kirjandust ja raadiot, siis seal on kindlasti võimalusi, mida sooviks avastada,» sõnab näitleja Elu24-le ja märgib, et võttis pakkumise suurima hea meelega vastu.

Tuleb välja, et suur raadiofänn on ka tema ja elukaaslase Priit Võigemasti tütar Luule Ellen. «Ta hea meelega kuulab raadiot.»

Kalle sõnab, et mõned ideed tal uue loovjuhina juba peas mõlguvad. «Mulle tundub, et praegu armastatakse teatris sellist vormi nagu rännaklavastus ja miks mitte seda ka raadios katsetada.»

Ega näitleja hoopiski lavalaudu igatse? «Vaatame, mõned projektid on. Ega nad ei välista teineteist. Muidugi igatsen kolleege. Ugalas on hästi põnev, suurepärased lavastajad, ülihead näitlejad,» kiidab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles