VIDEO Invakohal peatunud Selveri kuller: ma ei pargi, ma tahaks kauba maha panna (1)

Limon.ee
Copy
«Testi Eesti» YouTube'i kanalile üles laetud videos on näha, kuidas Ülemiste parklas pole paraku mitmetel autojuhtidel sooja ega külma parkimisreeglitest
«Testi Eesti» YouTube'i kanalile üles laetud videos on näha, kuidas Ülemiste parklas pole paraku mitmetel autojuhtidel sooja ega külma parkimisreeglitest Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Selle nädala alguses käis agar tallinlane ja vabatahtlik korralooja Andrei Ülemiste kaubanduskeskuses nahaalselt invakohtadele parkijaid korrale kutsumas. Invaliididele mõeldud kohtadele parkisid nii taksojuhid kui ka üllatuslikult e-Selveri kuller.

«Testi Eesti» YouTube'i kanalile üles laetud videos on näha, kuidas Ülemiste parklas pole paraku mitmetel autojuhtidel sooja ega külma parkimisreeglitest ning vaba invakohta nähes läheb see käiku!

«Ma ei pargi, ma tahaks kauba maha panna,» põhjendas oma käitumist e-Selveri kaubiku juht.

«Invakohale parkimine on kindlasti lubamatu käitumine. Kulleritele on sellest korduvalt räägitud ja konkreetsele töötajale tuletatakse need põhimõtted uuesti meelde. Kahtlemata kahetsusväärne juhtum,» kommenteeris videos nähtut Selveri turundusosakonna veebijuht Jürg Samel Limonile.

«Aga ma sõidan juba ära» ja «ma ju ei välju autost»: vaata videost, kuidas teisedki linnakodanikud mugavalt invakohale parkisid ja enda käitumist põhjendasid:

«Testi Eesti» YouTube'i kanali taga on tallinlane Andrei, kes võitleb hoolimatute autojuhtide vastu. Võitluses nahaalsete autojuhtidega on ta ainsateks relvadeks kaamera ja sotsiaalmeedia.

Andrei on 56-aastane tegus foto- ja videoentusiast, kes armastab suusatada, abikaasaga koos toimetada ja muidugi jalgrattaga sõita. Kuna Tallinna munitsipaalpolitsei vabatahtlikule korrakaitsjale palka ei maksa, tuleb tal raha teenida programmeerimisega.

«Teen videoklipi ja siis laadin selle Youtube'i kanalisse ja Facebooki üles. Youtube'is on kanal nimega «Testi Eesti» ja sinna ma panen kõige õudsemad videod ja juhtumid,» rääkis mees mullu sügisel saates «Täistund».

Isehakanud korralooja noomib pealinna tänavatel valesti parkijaid: see on jalgrattatee, siin ei tohi isegi peatuda!

«Toidukullerite alatu komme invakohtadel parkida peab lõppema,» kirjutas kesklinna vanem Monika Haukanõmm hiljaaegu Postimehe arvamusloos, juhtides tähelepanu massilisele invakohtade väärkasutusele. 

GALERII 〉 «Võtavad koha, aga puuet ei võta!» Porsched ja Range Roverid pargivad invakohtadel häbi tundmata

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles