Isehakanud korralooja noomib pealinna tänavatel valesti parkijaid: see on jalgrattatee, siin ei tohi isegi peatuda! (4)

Elu24
Copy
Pealinna peal liigub legend mehest, kes vabatahtlikult tänavatel kaamera abil korda loob.
Pealinna peal liigub legend mehest, kes vabatahtlikult tänavatel kaamera abil korda loob. Foto: Kuvatõmmis Kanal 2 videost.

Tallinnas lokkab autode anarhia ja kergliiklejad on vähemuses, mistõttu on ühest ratturist saanud omamoodi korrakaitsja. «Palun näidake mulle sinist kaarti, mis annab võimaluse Tallinnas parkida kõnniteel. Teil ei ole? Palun sõitke kõnniteelt ära.» Selliseid vestlusi peab vabatahtlik korralooja nahaalsete autojuhtidega pealinna tänavatel iga nädal.

Te sõidate autoga Tallinna kesklinnas ja tekib soov pirukapoodi minna, et abikaasale mõned moosipallid koju kaasa võtta. Kõik neli parkimiskohta pagariäri kõrval on hõivatud, aga kõnnitee on kümme meetrit lai, inimesi vähe ja ühtegi munitsipaalpolitseinikku ka lähedal ei paista. Hea koht peatumiseks, sest kõik teevad ju nii. Vaevalt jõuate autost väljuda, kui ühtäkki seisab teie ees mees, kellel on rinna peale kaamera kinnitatud. Järgmisel päeval olete juba Youtube'is, häbipostis. Ilmselt enam kõnniteele ei pargi.

Just nii võib Tallinnas meist igaühega juhtuda, sest linna peal liigub legend mehest, kes vabatahtlikult tänavatel kaamera abil korda loob.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles