KOSMILINE SOBIVUS Lisette ja Andreas Pomerantsi vahel on meeletu jõud: see on side, mis võib muuta elusid

Lisette ja Andreas Pomerants Foto: Erakogu
Margit Korbe
, astroloog
Copy

Harutame lahti kosmilised armuniidid Lisette ja Andreas Pomerantsi vahel: kas nende maagiline side peegeldub ka tähtedes?

Kui kahe inimese vahel on olemas eriline keemia ja side, peegeldub see tavaliselt ka nendevahelistes taevaseisudes. Nii heidame seekord pilgu tervendaja ja väekate vääriskividega tegeleva Andreas Pomerantsi ning tema kauni ja andeka kaasa Lisette Pomerantsi kosmilisele sobivusele, et saada teada ja mõista, millised võivad olla taevased jõud kahe armastaja kokku toomisel.

Selleks teeme sünastriat ehk võrdleme kummagi partneri sünnikaardi mõju teisele – see tehnika toob välja, mida partnerid üksteises äratavad ja esile toovad. Nagu alati, ei ole eesmärk anda hinnanguid, vaid tuua sügavamat mõistmist elu ja taevaseisude seostesse ning suhete kosmilisse plaani.

Üksteise jaoks loodud

Juba esmasel kiirel pealevaatamisel tuleb Andrease ja Lisette kaartide vahel esile midagi päris võimsat - see on midagi sellist, mida paljud astroloogiahuvilised suhetest tavaliselt otsivad ja leida soovivad. Nimelt Lisette sünnikaardis on täpne Päikese-Veenuse ühendus Lõvis (sellest ka kindlasti tema ilu), mis jääb Andrease sünnikaardi ühte kõige olulisemasse piirkonda – tema partnerluspunkti, Kuu Põhjasõlme ja Marsi ühendusele.

Sisuliselt tuleb siit välja, et Lisette ja tema naiselik olemus on täpselt see, mida Andreas oma elupartneris otsib ning kes aitab mehe hingel jõuda oma kõrgeimate eesmärkideni. Lisette kehastab naisena täpselt seda, mida Andreasel on kõige rohkem vaja ning see näitab ka, et selle naise kõrval Andreas kasvab meeletult. Mõlemad ammutavad sellest kombinatsioonist suurt jõudu ning see võib tuua kaasa elumuutvaid protsesse nii neile endile kui ka neid ümbritsevatele inimestele.

Lisaks veel Andrease Marsi ja Lisette Veenuse kohtumine ühenduses on väga suur mees- ja naisenergia sobivus, mis väljendub pikaajalises seksuaalses klapis, mis partnerite vahel ajaga ei rauge.

Lisette ja Andreas Pomerants
Lisette ja Andreas Pomerants Foto: Erakogu

Teineteist vastastikku täiendavad ja toetavad karmalised teekonnad

Märkimisväärne on ka see, et kummalgi on Kuu Põhjasõlm 28. kraadis (Lõvis ja Kaaludes, moodustades täpse sekstiili) ning jäävad täpselt elu kahte vastandpolaarsusesse, (7. ja 1. majja) mis teineteist vastastikku toetavad. Lisaks on sarnane veel see, et Kuu Põhjasõlm on mõlemil ühenduses Marsiga. Mida see kokku näitab? Nende kahe hinge karmalised teekonnad läbi selle elu on omavahel läbi põimunud - osalt sarnased, aga osalt täiendavad. Ent kõrvuti käies võidavad mõlemad sellest palju. Kumbki peab õppima integreerima ja kasutama planeet Marsi printsiipe – selleks on vitaalsus, edasiminek, motivatsioon, tahtejõud ja soov mistahes olukorrast võitjana välja tulla.

Lisaks näitab kummagi Kuu Põhjasõlm, et õiges partnerluses oleme on nende hingelise evolutsiooni jaoks äärmiselt oluline – ja nad saavad kogeda seda koos ning ühiselt. Nende kahe armastaja kuusõlmed toovad väga selgelt nähtavale, et siin on mingisugune määratus ja kõrgem põhjus, miks nad koos on.

Andreas Pomerants uuest ärist: mõistan naiste soovi leida särav ehe, kuid tegelt puudub selles vägi ja sügavus

Teineteise elu avardamine ja suuremeelsus

Hästi kaunis ja helge side Lisette ja Andrease vahel avaldub ka läbi õnne- ja külluseplaneedi Jupiteri. Nimelt kummagi Päike ja Kuu saavad peegelduvad aspektid partneri Jupiterilt! See viitab, et koos olles muutuvad nad optimistlikumaks ning nii üksteise kui ka teiste inimeste suhtes lahkemaks ja suuremeelsemaks, kuna Jupiter äratab neis vastastikku selliseid kvaliteete.

See seis viitab ka, et koos on nad võimelised väga palju kasvama ja avarduma - mõne aasta pärast võib nende elu olla juba midagi hoopis muud kui praegu, sest nad käivitavad teineteises soovi kogeda suuremat vabadust, õnne ja küllust ning üha kasvada. Lisaks annab see side neile palju optimismi, mis aitab alati raskeid olukordi ületada. Neis süveneb usk teineteisse ja elusse, isegi kui väline maailm peaks olema sünge või keeruline.

Jupiter annab suhtele kauakestvust just sellepärast, et koos on olla niivõrd hea – siin on suur usaldus, toetus ja entusiasm.

NUNNU KLÕPS 〉 «Pojaga on iga päev kui uus värvide mäng» Lisette ja Andreas Pomerants tähistavad pisipoja sünnipäeva

Nende vahel on ka sügavalt transformeerivad jõud

Pluuto, mis käivitab kahe inimese vahel kõige sügavamaid transformatiivseid jõude, omab nende suhtes peegelduvat sidet Marsiga ehk siis kummagi Marss on aspektis partneri Pluutoga. Ühelt poolt annab see kirjeldamatult tugeva füüsilise tõmbe, mille puhul on vaja olla võimalikult palju intiimses füüsilises kontaktis.

Teiselt poolt näitab see, et koos ollakse valmis pidama suuri ja dramaatilisi lahinguid. Parem oleks, kui neid lahinguid peetaks suhtest väljaspool ning ühiste eesmärkide nimel. Nende kahe puhul tundub, et nii see ongi, kuna omavaheline side on väga helge. See seis viitab ka, et teineteist ollakse valmis äärmiselt tuliselt kaitsma. Mõnikord ehk liigagi – need tunded võivad üle keeda.

Ent kokkuvõttes äratab see side võimsaid ürginstinkte (füüsiline intiimsus, teineteise kaitsmine, ellujäämine jne), mis mõjub kummalegi transformeerivalt - läbi selle suhte kohtuvad nad millegi nii sügavaga, et see muudab neid.

Lisette ja Andreas Pomerants
Lisette ja Andreas Pomerants Foto: Erakogu

Tekib tõsine kutse oma elu eest vastutus võtta

Järgmist seisu võib vaadata ühelt poolt kui suurt väljakutset, aga teiselt poolt kui eriti tugevat liimi, mis kaks inimest kokku seob. Nimelt satuvad Andrease ja Lisette Saturnid opositsiooni – see seis saab leida aset vaid partnerite vahel, kelle vanusevahe on ligikaudu 15 aastat. Neis mõlemis on olemas see miski, mis koputab teise südame- ja vastutustundele ning annab märku, et nüüd tuleb võtta vastutus kõige eest, mis seni oma arengus tegemata või pooleli jäänud.

Tavaliselt ei tee partnerid seda üldse teadlikult, aga nad lihtsalt mõjuvad üksteisele niimoodi. Kummaski on olemas see miski, mis vaatab oma kallimale otsa ning selles pilgus peegeldub see kõige olulisem, mida on vaja elus ära teha. Olenevalt suhetest võib see olla kas pigem raske või pigem siduv. Mõnikord võib tunduda, et partneri kohalolu tuletab meelde need elu kõige raskemad aspektid, mida me seni lahendada pole suutnud. Teinekord aga tundub, et ainult selle partneri abil ja osalused need asjad teostuda saavadki.

See on aspekt, mis lisab suhtele palju kaalu ja tõsidust.

Illusioonide purustamine ja uue reaalsuse loomine

Nende vahel tekib veel huvitav seis, et Lisette kaardis olev Merkuuri-Saturni opositsioon moodustab taukvadraadi Andrease Neptuuni ja Kesktaeva ühendusega - ehk siis Lisette Merkuur ja Saturn teevad mõlemad pingenurga Andrease Neptuunile ja Keskataevale.

Andreasel on siin elus väga spirituaalne missioon, mida ilmselt nooremana oli isegi keeruline mingisse vormi või väljendusse panna. Lisettele on antud aga kaasa üsna praktiline ja realistlik mõistus, mis kohati võib sattuda Andrease visioonidega vastuollu, kuid kokkuvõttes võib aidata neil ka konkreetsemat vormi ja väljendust leida.

Lisette kõrval võib Andreas lõpuks selgemini mõista, mis toimib ja mis mitte. Andreas omakorda aitab Lisettel väljuda teatud mõistuse piirangutest ning kogeda teistmoodi reaalsust.

Kokkuvõtteks

Andrease ja Lisette kosmiline sobivus on päris intensiivne ja tugev. Neil on olemas kõik sellised näitajad, mida otsitakse pikaajalistest ja tähendusrikastest suhetest, millel on siin elus ka kõrgem missioon – tugevad kontaktid põhitelgedega, kuusõlmedega, peegelduvad sidemed, Jupiteri helge toetus, Saturni pühendumine ning mees- ja naisenergiate otsene kohtumine (Päike-Kuu, Marss-Veenus).

Seda kombinatsiooni vaadates tuleb tõdeda, et sellise suhte valivad ilmselt pigem küpsed hinged või sellised, kellel on siin elus tugev spirituaalne missioon. Inimesed, kes kogevad elu pinnapealsemal tasandil, ei ole sellisteks suheteks tihtipeale valmis ning see võib tunduda neile liiga intensiivne või isegi hirmutav.

See, et need kaks on sellesse suhtesse astunud, räägib ka, et nad on väga vaprad hinged, kes elavad oma südame ja sisemise tõe järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles