Andreas Pomerants uuest ärist: mõistan naiste soovi leida särav ehe, kuid tegelt puudub selles vägi ja sügavus

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Andreas Pomerants
Andreas Pomerants Foto: Sten Semjonov

Nõustaja Andreas Pomerants (42) on ette võtnud uue teekonna kristallimaailmas. Mees hakkas valmistama vääriskividest ehteid, mille hindu saab võrrelda luksusautode ja majadega. Andreas tahab, et Eesti naisi kaunistaksid tõeliselt väekad ehted, mitte odavad võltsingud, mida masstoodangutes poelettidel pakutakse.

Nõustaja Andreas Pomerants (42) on ettevōtja, ärimees, maag ja teejuht, kuid peamiselt abikaasa ja isa. Spirituaalsus jõudis temani läbi sünnihetke ning tervendaja anded on talle enda sõnul kaasa antud.

Andreas suhtleb enda sõnul teispoolsuse kõrgemate olenditega, kes aitavad teda kõiges sellel teekonnal, et inimkonda aidata. «Mul on võime anda oma kliendile infot tema hetke reinkarnatsiooni osas, samuti eelnevate eludega seonduvast, karmadest, matrix ringidest ehk karma programmidest ehk miks me siin oleme ja miks see kõik on tollele hingele vaja kogeda… Leinad, surmad, haigused ning ka õnn ja kuulsus - miks see tuleb?» räägib nõustaja.

«Võin väita et meie süsteeme juhivad peamiselt keskpäikesesüsteemis taevatähed, kes panevad sinu iseloomu ning eluetapid paika - miks ühel läheb nii ja teisel naa,» seletab ta.

Nii palju kui on Andreases kirge spirituaalsuse vastu, on ka temas kirge äri vastu. Nii otustaski mees alustada enda ettevõttega - müüa vääriskividest ehteid.

Kristallid jõudsid Andrease juurde ise, kui ta külastas Saksmaal Münchenis sõpra, kus toimus Euroopa üks suurimatest kristallimessidest. «Mul toimus hingeline äratundmine, leidsin hinge kodu.» Sealt järgnes Andreasel huvi kivide vastu ning ka idee ettevõtlusele. Mehe lemmikumateks kivideks said mäekristallid, tansaniidid ning sinised safiirid.

Aastast aastasse käis mees üle maailma erinevatel messidel, läbi mille tutvus ta ühe imelise naishingega, kes on siiani tema äripartner, imeline kivide disainer ning müüja. «Läbi kiviäri sain oma sageduse järk järgult kõrgematele tasanditele,» sõnab ta.

Viimastel aastatel on Andrease ärisse põiminud teemandid, hinnatumad Columbia smaragdid, mille hinnad ulatuvad luksusautode ja villadeni välja.

Andreas ja Lisette Pomerants.
Andreas ja Lisette Pomerants. Foto: Sten Semjonov

Andrease abikaasa, näitlejanna Lisette Pomerants on tema äri mänedžer ja brändi modell. «Äri on kui hobi, mis teeb iga naise kui mehe õnnelikuks,» räägib ta.

Kiviäris on Andrease klientuur väga kirju ning konkurentsi ta ei karda. Mees tunneb, et Eestis on selles äris konkurents üldse nõrk. «Puudub täielik teadlikkus vääriskividest, ent väikeste sammudega sinna liigutakse.»

«Kahjuks peab tõdema et enamus müüdav kaup on sünteetika, plastmass või klaas,» tunnistab mees. «Enamus poodides müüakse masstoodangut. Eestis käsitööd kahjuks ei hinnata.»

«Mõistan naiste soovi leida endale särav ehe, kuid tegelikkuses puudub selles vägi ja sügavus.»

Iga ehe on eriline

«Kõik algab kliendi soovist, tema ideest, mida ta otsib. Paljud on teadlikud, aga on ka neid, kellele aitan viia selle õige kivi temani, mis sobib tema karakteriga, tema hingeenergiaga, tema karismaga,» selgitab Andreas oma loomingut. 

«Siiski on seal nüansse palju - kividel on oma puhtus, omad varjud, oma energia.»

Kristallid tulevad maapõuest ning Andrease sõnul toovad ehte kandja jaoks õiged kristallid välja tema väe, jõu ja ilu. «Vale kristall võtab väe, võtab jõu,» selgitab ta.

Andreas on kollektsionäär ja kivide müüja. «Minu kaudu valmivad väga kvaliteetsed ehted, peamised kivid tulevad Itaaliast Valenciast, mida nimetatakse kivide ja teemantide linnaks.»

Paljudele oma klientidele pakub ta erilisi ja tänapäeval hinnatumaid vääriskive, mille hulka kuuluvad ka safiirid ja teemandid. Kuid kindlasti leiab Andrease kollektsioonist ka taskusõbralikemaid ehteid, mis ei maksa luksusauto hinda.

Äsja avas ta oma brändile ka Instagrami konto, kus saab ettevõtte tegemistel silma peal hoida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles