«Jõhkralt palju autosid, sireenid huilgavad 30 minutit.» Tossule Tallinna kesklinna tanklas reageeriti suurte jõududega

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Tuletõrjeauto.
Tuletõrjeauto. Foto: Marko Saarm

«Jõhkralt palju autosid, sireenid huilgavad 30 minutit. Kas kusagil on midagi juhtunud?» uurib õhtust jalutuskäiku teinud lugeja, kelle sõnul on viimased pool tundi alarmsõidukid Tallinnas Mere puiesteel järjest kusagile kiirustanud. Nii PPA kui ka päästeameti pressiesindaja sõnul tehti väljakutse tanklasse, kus ventilatsioonist tuli suitsu.

«Kõnnin, teen õhtust jalutuskäiku ja juba pool tundi Mere puiesteelt sõidavad mööda politseiautod, kiirabiauto, tuletõrje... mis toimub? Vähemalt kümme autot on juba kusagile kihutanud, uudistes nagu midagi pole,» räägib tallinlane.

«Nad sõidavad kõik Mere puiesteelt Narva maantee poole. Jõhkralt palju autosid, sireenid huilgavad 30 minutit,» kirjeldab kohapeal viibinu olukorda. 

Tõepoolest, kusagil miskit juhtus. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja sõnul tuli Ahtri tänava Olerexi tanklas ventilatsioonist suitsu ning suure tõenäosusega on operatiivsõidukite liikumine selle sündmusega seotud.

«Ahtri tänaval tõepoolest oli sündmus,» öeldakse ka päästeametist. «Ilmselt rasvajäägid läksid ventilatsioonis põlema. Ja sinna reageerisid Kesklinna, Lilleküla ja Lasnamäe päästjad. Keegi kannatada ei saanud ja hetkel midagi ei juhtunud,» kinnitatakse päästeametist. 

Ahtri tänava Olerex 23. mail.
Ahtri tänava Olerex 23. mail. Foto: Sander Ilvest/Postimees/Scanpix Baltics
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles