KÕMUMEEDIAL OLI ÕIGUS Soome peaminister Sanna Marin lahutab abielu

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Sanna Marin koos abikaasaga.
Sanna Marin koos abikaasaga. Foto: IMAGO/Jussi Nukari, Scanpix

Soome peaminister Sanna Marin andis Instagramis teada, et lahutab abielu. «Jääme parimateks sõpradeks,» ütles ta.  

Sanna Marin (37) ja tema abikaasa Markus Räikkönen (37) on otsustanud lahku minna. Marin annab sellest teada Instagrami story's. 

Marin ütleb, et nad on endiselt parimad sõbrad ja armastavad vanemad oma lapsele ning hakkavad ka edaspidi perena koos aega veetma. 

Sanna Marin ja tema abikaasa Markus Räikkönen.
Sanna Marin ja tema abikaasa Markus Räikkönen. Foto: Ekraanitõmmis storyst.

Marin ja Räikkönen abiellusid 2020. aastal, kuid on koos olnud juba 19 aastat. Paaril on tütar Emma Amalia Marin-Räikkönen, kes sündis 2018. aastal.

Viimasel ajal polnud nende suhe pilvitu ning põhjanaabrite kõmuväljaannetes sahistati juba mõnda aega, et Marini suhe abikaasaga on purunenud. Siiski ilmusid nad 13. aprillil koos üle pika aja avalikkuse ette.

HARV JUHUS 〉 Suhteskandaalis virelev Sanna Marin ilmus seltskonda koos abikaasaga

Sanna Marin veetis lihavõttepühad Pariisis, kuid ilma abikaasata. Pariisis veetis Marin aega hoopiski oma erakonnakaaslase, parlamendisaadik Ilmari Nurmineniga. Abikaasa Räikkönen oli aga Helsingis.

Kõmumeediale oli see justkui kirss tordil, sest alles märtsi lõpus jäi Räikkönen ööklubis vahele võõra naisega õrnutsemisega. Räikkönen saabus Helsingi ööklubisse Post Bar eksootilise Bollywoodi kaunitari seltsis. 

BOLLYWOOD PURUSTAS ABIELU? 〉 Nüüd on teada, kellega Sanna Marini abikaasa klubis õrnutses

2022. aasta suvel lahvatas suur skandaal, kui Sanna Marini peovideod lekkisid meediasse. Paljud mõistsid peaministri pidutsemise hukka ning Marinilt nõuti koguni narkotesti tegemist. Ühelt videolt oli näha, justkui oleks laulja Olavi Uusivirta Marinit kaelale suudelnud. Peaminister selgitas: «Mu meelest ta sosistas mulle midagi kõrva, mitte ei suudelnud kaela peale.» Veebi postitatud video põhjal arvasid paljud siiski, et nende vahel on midagi enamat. Loe rohkem siit: Sanna Mariniga tantsuplatsil «vahele jäänud» Soome laulja avas suu 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles