Sanna Mariniga tantsuplatsil «vahele jäänud» Soome laulja avas suu

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Soome laulja Olavi Uusivirta ja peaminister Sanna Marin tiriti tantsuplatsi skandaali.
Soome laulja Olavi Uusivirta ja peaminister Sanna Marin tiriti tantsuplatsi skandaali. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost/kuvatõmmis videost/Elu24 kollaaž

See nädal pole Soome peaministri Sanna Marini jaoks olnud kerge. Esmalt ilmusid ühismeediasse paljude arvates ebasobivad kaadrid Marinist erapeol, siis aga kahtlusi äratav video tantsupõrandalt. Nüüd avaldas tantsuplatsil koos Mariniga «vahele jäänud» Soome laulja, mis tema ja peaministri vahel on.

Soome peaminister Sanna Marin käis kaks nädalat tagasi erapeol, pruukis veidi alkoholi ning tegi sõpradega koos mitu videoklippi. 17. augustil lekkisid videod ühismeediasse ja Marin sai kriitikutelt kõvasti sugeda. Kuigi peaminister kinnitas, et tema ega teised erapeol narkootikume ei tarbinud, nõuab osa Soome poliitikuid peaministrilt narkotesti tegemist. Viimast Marin ka tegi, kuid sellega Soome peaministri nädal ei piirdunud.

Eile vahendas Elu24, et ühismeediasse ilmus teinegi videoklipp, mis Marini ja tuntud Soome laulja veelgi kõmulisemasse skandaali tiris. Reede õhtuks oli olukorda kommenteerinud ka laulja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles