Singer Vingeri uus album võib jääda viimaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Vinger
Singer Vinger Foto: Promopilt

Singer Vingeri homme esitletav uus album «Suu laulab, süda läigib» võib jääda viimaseks

Juba homme, 17. märtsil esitleb Singer Vinger täna tehasest tulnud tulikuuma uut albumit «Suu laulab, süda läigib». Tegemist on riikliku laulu- ja tantsuansambli järjekorras neljanda uue materjaliga albumiga, mille kohta avaldas bändi kitarrist Roald Jürlau arvamust, et see võib tõenäoliselt jääda grupi viimaseks.
Rock Cafes toimuva esitluskontserdi erikülalistena on laval Aapo Ilves ja Alar Kriisa.

Täna tehasest tulnud neurorocki mängiva bändi tuttuus kauamängiv «Suu laulab, süda läigib» sisaldab endas kümmet värsket lugu, nende seas ka juba hittideks saanud «Noored on hukas» ja «Turistina sündinud». Algselt oli uue albumi ilmumine plaanitud bändi 25. juubeliks möödunud aastal, kuid halbade asjaolude kokkulangemisel jäi plaat toona ilmumata.

Värskes Eesti Ekspressile antud usutluses lausus Roald Jürlau, et tõenäoliselt bänd enam uue materjaliga albumit ei tee, rõhuga sõnal «tõenäoliselt». «Endalegi tundub imepärane, et meid nii kaua on platsil hoitud. Tõesti ei tea, millega see au on ära teenitud,» lausus Jürlau. «Eks oleme ikka suhteliselt ausalt oma asja ajanud, pole oma nahast väga välja püüelnud.»

Albumi esitlust tähistab riiklik laulu- ja tantsuansambel Singer Vinger sõprade ja poolehoidjate seltsis 17. märtsil Rock Cafes.

Uksed kontserdile avanevad kell 20.00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles