NÄDALAPROGNOOS Nädala keskpaik käivitab südameteemad: tuleb tunnetada haavatavuse piire

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Kuu ja Veenuse kohtumine 23. aprillil 2023, mis avas ühe Veenuse värava.
Kuu ja Veenuse kohtumine 23. aprillil 2023, mis avas ühe Veenuse värava. Foto: EPA/Scanpix

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 24. kuni 30. aprill 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Saabuv nädal annab omajagu toetust, et see seitsepäevak keset varjutuste perioodi ja Merkuuri retrograadi stabiilsemalt ületada, ent paljud võivad tunda sellele vaatamata suurt väsimust, segadust ning võibolla ka peataolekut.

Kuna varjutuste periood toob kaasa justkui aja- ja tegevusliinide nihkumise ning Merkuuri retrograad loob eksimusi ja tähelepanematusest tekkivaid takistusi või kordusi, võib muutuva energiaga kohanemine olla keerukas, ent siiski mitte võimatu. 

Tasub liikuda samm-sammu haaval ning jätta endale piisavalt palju ruumi otsuste tegemiseks ja vajadusel ka nende muutmiseks. Paljud võivad tunda, et nad ei saa aru, mis nende endise voolamisega juhtus ja mis sellega nüüd toimub. Aru hakkabki saama alles hiljem.

Vaata ka: MAAGILINE HETK 〉 Pühapäeval avanes Veenuse värav, mis aitab luua uut harmooniat

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval viibib Merkuur sekstiilis Marsiga ja Päike ühenduses Põhjasõlmega. Kosmiline fookus on sellel tulevikul, kuhu liikuda vaja - me teame, mis kutsub. Ent kuna Merkuur teeb sekstiili Marsile retrograadselt, tuleb midagi oma tegevuses ja sammudes üle vaadata, mis potentsiaalselt takistab meil sellesse tulevikku liikumast. Võibolla on vaja leida lihtsalt tõhusam meetod. Mõnel juhul tuleb teha ümber või tühistada mõned plaanid. Siht on küll silme ees, kuid praegu toimub oma jälgi pidi tagasi liikumine. Tuleb tuvastada see koht, kus sammud läksid sassi.

Teisipäeval viibib Päike sekstiilis Saturniga - see on argine ja töökas päev, mil igasugune töö peaks sujuma päris hästi. Seis annab stabiilsust, vastupidavust ja jätkusuutlikkust. Ollakse vähem lapsikud ja rohkem täiskasvanulikud ning oma kohustusi on kergem teadvustada ja täita. Päev võib olla keeruline ainult nendele tulihingedele, kes ei talu igapäevaseid halle toone. 

Kolmapäevaööl jõuab Veenus sekstiili Chironiga ning see on üks väga toetav seis mistahes südameasjade tervendamiseks. Nüüd on lihtsam olla haavatav ning paljastada oma hinge ja südame tundlikumaid külgi. Lähisuhetes on see väga hea aeg, kuid soodustab paremat mõistmist ja empaatiat kõikides inimsuhetes. Keegi minevikust, kellega on südameküsimus jäänud lahendamata, võib võtta ühendust (või oled sina see, kes tunneb tugevat soovi kellegagi kontakteeruda).

Neljapäeval jõuab aga Marss kvadraati Chironiga - huvitav lugu küll, süda avanes, aga nüüd tuleb mingisugune ootamatu löök või ebavajalik haava lahtikiskumine. Mis iganes see haiget teeb, see juhtub ilmselt kogemata nagu tahtmatu jõnksatus, kuid tulemus võib olla üsna valus. Samuti võib enesekindlus järsku saapasäärde kaduda. See saab olema nädala kõige keerukam päev, mil tahe ja motivatsioon võivad saada haavata. Igasugustest konfliktidest ja kaklustest tasuks hoiduda, kuna need võivad lõppeda valusamalt, kui osati arvata.

Päevakorral võib olla ka mingi vägivaldse juhtumi lahendamine.

Laupäeval jõuab Marss sekstiili Uraaniga, mis paneb kõik uuesti liikuma ning viitab, et neljapäevasest ebameeldivast energiast on saadud üle. Siin on isegi omajagu seiklust ja põnevust - võib tekkida võimalus mingis spontaanses tegevuses osaleda, mis tõstab meelt ja energiat. Sel päeval võiks palju liikuda.

Pühapäeval viibib Lilith kvadraadis Merkuuriga, lõpetades nädala huvitaval noodil. See seis soosib vastuolulisi ja isegi šokeerivaid väljaütlemisi. Tahetakse väljendada väga intensiivseid ja võibolla isegi äärmuslikke seisukohti ning rääkida tabudel teemadel. Keegi «patuoinas» võib öelda toorelt välja need sõnad, mida kõik teised ka mõtlevad, kuid ise väljendada ei julge. 

Seis loob ka originaalseid mõtteid ja metsikuid ideid, aga need kipuvad olema sellised, mida üldsus hästi vastu ei võta. Samas iseenda sees on võimalik jõuda mingi toorema tõeni.

Kuu on tühikäigul

Esmaspäeval 15.14–21.59

Neljapäeval 02.40–09.30

Laupäeval 13.42–21.59

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles