PÄEVAHOROSKOOP 24. aprill: Sõnn liigub oma südameteel, Lõvil on käed-jalad tööd täis

Copy
Sinililled.
Sinililled. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Mõnusat esmaspäeva!

JÄÄR

Väga hea päev uute äriprojektide käimalükkamiseks. Küllap on kaaslased sinuga ühel meelel ning nad usaldavad sulle juhtohjad.

SÕNN

Päikese ja saatusesõlme ühendus loob suurepärased võimalused oma plaanide elluviimiseks. Kui liigud enda südameteel, pole miski võimatu!

KAKSIKUD

Edu võti peitub selles, mida oled kogenud ja õppinud juba varem. Ära alusta uuega, vaid lihvi seda, milles oled eriti hea.

VÄHK

Teistega koos tegutsemiseks ja asjade korraldamiseks sobiv aeg. Leiad kiiresti sobivad inimesed, kes oskavad sind aidata või nõustada.

LÕVI

Käed-jalad on tööd täis, sul jagub ka küllaga motivatsiooni. Õhtul ehk lausa imestad, kui palju oled suutnud ühe päevaga ära teha.

NEITSI

Hea aeg enesetäienduseks. Õppida tasub asju, mida võib töös vaja minna ja mis samas ka huvi pakuvad. Võid ehk õpetaja rollis üles astuda.

KAALUD

Sobiv päev ühisvara teemaga tegelemiseks, kinnisvara müümiseks või riigiasutustega asjade ajamiseks ning paberimajanduse korrastamiseks.

SKORPION

Sina juba ei jää armuavaldust ootama! Kui keegi sulle meeldib, lähened talle julgelt ja enesekindlalt, mis võibki eduni viia.

AMBUR

Kui tublisti tööd murrad, võid selle eest ka korralikku tasu saada. Ära pelga rahaasjus julgelt läbirääkimisi pidada.

KALJUKITS

Võimalik, et oled haaratud mingi meelelahutusliku ürituse korraldamisest. Organiseerimine õnnestub kiirelt ja tõhusalt.

VEEVALAJA

Varem õpitu, ehk lausa lapsepõlves kuuldu kulub nüüd marjaks ära. Tänased peamised teemad on pere- või äriasjadega seotud.

KALAD

Pea läbirääkimisi, sõlmi tutvusi – võid leida enda meeskonda suurepärase liikme, kes on töökas ja oskab head nõu anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles