PÄEVAHOROSKOOP 27. märts: Sõnn tunneb end väsinuna, Neitsit püütakse ära kasutada

Copy
Lumikellukesed, mida peetakse kevadekuulutajateks
Lumikellukesed, mida peetakse kevadekuulutajateks Foto: yakonstant/Shutterstock

Mõnusat esmaspäeva!

JÄÄR

Sul on oht liiga palju korraga ette võtta ning selle tulemusel endale liiga teha. Vähenda hoogu, pane tegemised tähtsuse järjekorda.

SÕNN

Võid end pisut väsinuna tunda. Tee ära vaid need asjad, mis on möödapääsmatult tähtsad, jaga oma jõuvarusid mõistlikult.

KAKSIKUD

Rahaasjade ajamise võiksid heaga tulevikku lükata, sest selles vallas ei pruugi sa praegu õigeid otsuseid teha. Kipud liigselt laristama.

VÄHK

Marsi ja Pluuto kvinkunksi mõjul on õhkkond ärev. Võimalik, et keegi üritab sulle oma tõekspidamisi peale suruda, sellega sa küll ei lepi!

LÕVI

Rahulikku tööd tegevatel Lõvidel kulgeb elu tasases rütmis, ent löögi all on need, kes asuvad kõrgel, vastutusrikkal positsioonil.

NEITSI

On oht, et keegi üritab sind kuidagimoodi ära kasutada. Rahaasjus ole ettevaatlik, suurte summade paigutamiseks pole hea aeg.

KAALUD

Sinu pilk on uljalt tulevikku suunatud. Sead sihiks midagi niisugust, milleni on võimalik jõuda vaid juhul, kui väsimatult tööd rügada.

SKORPION

Kerge ei pruugi sul olla, aga pingutamist sa ei pelga. Kui vaja, suudad oma jõuvarud kokku võtta ja paned end igal juhul maksma.

AMBUR

Mistahes eluvaldkonnas toob n-ö pea ees tulle tormamine ilmselt kaasa tagasilööke. Ürita olla võimalikult alalhoidlik.

KALJUKITS

Rahaasjus ole ettevaatlik. Keegi tuttavaist võib raha laenuks nuruda. Seda välja andes arvesta, et ei saa kindel olla, et selle tagasi saad.

VEEVALAJA

Pea pisut hoogu. Tahtmine tegutseda ja suuri muudatusi teha ei pruugi praegu eduni viia, sest oled liiga kärsitu ja mõtlematu.

KALAD

Mõistlikum on tegutseda üksinda ja omaenda äranägemise järgi, teiste poolt tulevaid käske-keelde on praegu raske taluda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles