VAHVA KLÕPS Nagu tõeline boss! Stefan näitas pisitütrele EMA auhindu

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kõige erilisemaks auhinnaks neljast peab Stefan EMA 2023 rahva lemmiku tiitlit. FOTO: Pilt Videost
Kõige erilisemaks auhinnaks neljast peab Stefan EMA 2023 rahva lemmiku tiitlit. FOTO: Pilt Videost Foto: Pilt videost

EMA galal peaaegu puhta töö teinud Stefan naudib pärast suurt pidu perega olemist. Laupäeval lisas ta Instagrami vahva pildi, kus EMA auhinnad uhkelt laual reas seisavad.

Ei ole kahtlustki, et Viljandist pärit Stefan Airapetjan oli Eesti muusikaauhindade 2023. aasta gala kõige säravam artist! Säravaimaks tegi muusiku tõsiasi, et viies kategoorias nomineeritud Stefan võitis neist kolm (aasta meesartisti, aasta popartisti ja aasta laulu auhinna) ja nimetati ka rahva lemmikuks.

Laupäeval lisas ta Instagrami pildi köögilaua äärest, millele ta oli ritta seadnud uhked auhinnad. Laua ääres istub Stefan, pisitütar süles, päikeseprillid ees, ning rüüpab «The Bossi» kirjaga kruusist. See pilt tähistab suurepäraselt uhket sündmust!

Lisaks tähistati samal päeval pisitütre sünnipäeva, mille puhul Stefani kaasa Victoria Koitsaar Instagrami lugudesse armsa pildi pani. «Maya essa minisünna ja meie saime kooki süüa,» seisab postituses.

Stefani tütre esimene minisünna.
Stefani tütre esimene minisünna. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles