PÄEVAHOROSKOOP 7. jaanuar: Kaksikute maailm on täis põnevaid ahvatlusi, Vähil paneb täiskuu emotsioonid lainetama

Copy
Foto: Shutterstock

Mõnusat laupäeva!

JÄÄR 

Ootamatud juhused panevad sind olukordi uutmoodi hindama. See, mis varem tundus ehk ebaoluline, võib nüüd tähtsaks saada.

SÕNN

Asjad tunduvad sinu jaoks lihtsad ja selged, paraku aga ei pruugi sa piisavalt süveneda ning jätad seetõttu olulise info märkamata.

KAKSIKUD

Maailm sinu ümber on täis põnevaid ahvatlusi. Kipud tegema liiga suuri ja laialivalguvaid plaane, mistõttu nii mõnigi asi jääb lõpule viimata.

VÄHK

Täiskuu Vähi märgis paneb sinu emotsioonide ookeani lainetama. On hea aeg selleks, et vabaneda kõigest ülearusest.

LÕVI

Mõtle oma raha- ja äriasjadele pikemas perspektiivis. Sea endale kõrged eesmärgid ning tööta välja üksikasjalik plaan nendeni jõudmiseks.

NEITSI

Tegutse selle nimel, et oma kodused asjad toimima saada. Juhul, kui sul on olnud plaan elukohta vahetada, võid leida sobiva pinna.

KAALUD

Ära tee mõtlematuid käike, mine kindla peale välja. Kui sa kedagi väga armastad, tee kõik selleks, et temaga kontakti tihendada.

SKORPION

Suudad kohustusi täites anda endast parima. Annad endale aru oma võimetest ja oskustest, näed selgelt oma tugevaid ja nõrku külgi.

AMBUR

Kipud endale seadma kõrgeid eesmärke ja üritama neid tormijooksuga vallutada, ent selline suhtumine on lihtsalt energia raiskamine.

KALJUKITS

Armusuhetes võivad ebakõlad tekkida. Kui oled oma tundeid alla surunud, kerkivad need nüüd pinnale ja tekitavad paraja tohuvabohu.

VEEVALAJA

Kui kedagi armastad, näed teda ideaalsena, jättes kõik tema negatiivsed küljed märkamata ja võimendades positiivset.

KALAD

Võid teisest inimesest valesti aru saada: see, mida sina pead õrnade tunnete väljanäitamiseks, võib tema poolt olla lihtsalt sõbralik käitumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles