ABSURD Teadmata kadunud mees liitus purjus peaga omaenda otsimissalgaga (2)

Elu24
Copy
Beyhan päästjatega.
Beyhan päästjatega. Foto: Kuvatõmmis

Mees kohtas metsas otsingusalka, kes ajas tema enda jälgi ja... liitus nendega iseenda otsingutel, kirjutab Türgi meedia.

Türgi Bursa piirkonnas leidsid aset eriti veidrad sündmused, kui sõpradega õhtul metsas joomas käinud Beyhan Mutlu hakkas kodu poole astuma. Sõbrad avastasid hiljem Beyhani naisega kohtudes, et mees polnudki koju ilmunud.

Samuti ei võtnud Beyhan telefoni vastu. Kartes, et purjus mees eksis metsa ära, teavitasid sõbrad politseid. Korrakaitsjad ning pääste korraldasid õhtupimeduses otsingud, kuhu kaasati ka vabatahtlikud.

Kui otsingud olid juba täies hoos, komistas 50-aastane Beyhan kogemata ühe otsingurühma otsa. Küsimise peale kinnitas meeskonnaliige talle, et otsitakse metsas kaduma läinud inimest. Kuna Beyhaniga oli tegelikult kõik korras, ei osanud ta aimatagi, et on ise see otsitav.

Nii liitus mees otsingusalgaga. Tõde tuli päevavalgele alles siis, kui üks otsijatest valjult tema nime hõikas. «Ma olen siin,» vastas ta otsingusalga seast.

Politsei võttis Beyhanilt seepeale tunnistuse. «Ärge mind karmilt karistage, mu isa lööb mu maha,» oli mees neile kurtnud. Pole teada, kas päevakangelast ootab trahv, kuid esialgu viidi ta lihtsalt koju kainenema.

Pääste ja politsei korraldasid otsingud.
Pääste ja politsei korraldasid otsingud. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles