Garaažiukse all hukkunud poisi ema: lein on elukestev töö

Elu24
Copy
2016. aastal garaažiukse all hukkunud poisi ema sõnul on oluline, et ühiskonnas suureneks teadlikkus potentsiaalselt ohtlikest garaažiustest.
2016. aastal garaažiukse all hukkunud poisi ema sõnul on oluline, et ühiskonnas suureneks teadlikkus potentsiaalselt ohtlikest garaažiustest. Foto: Kuvatõmmis ERR-i videost

Nelja-aastane Paul Morten jäi 2016. aasta 15. mail Tallinnas Kollasel tänaval 123-kilogrammise garaažiukse alla ja suri. Poisi ema Triin peab oluliseks, et ühiskonnas suureneks teadlikkus potentsiaalselt ohtlikest garaažiustest. 

Traagiline õnnetus sai täna Harju maakohtus lõpuks oma esimese lahenduse. Seda, kas asja hakkab arutama ka kõrgema astme kohus, prokurör veel lubada ei julgenud, ent tänase otsuse järgi ei lasu süü ust varem hooldanud töömeestel.

Garaažiukse alla jäänud Paul Morteni ema Triinu sõnul on see, et tema poeg niiviisi hukkuda sai, väga mitmete osapoolte hooletuse tulemus. «Ja selleks, et seda rohkem ei juhtuks, tuleb sellest rääkida. Rääkida just sellepärast, et neid uksi on Eestis nii palju ja kui me ei teadvusta endale seda ohtu, siis analoogsed õnnetused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles