Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

VIDEO Transsooline iluguru astus lavale alasti: pühendus neile, kes on mõelnud, kas mul nibud on!

Elu24
Copy
Nikita Dragun.
Nikita Dragun. Foto: AdMedia/Scanpix

Skandaalne juutuuber ja meigimogul Nikita Dragun (25) astus New Yorgi moenädalal lavale peaaegu ihualasti. Tema keha kattis vaid võrgulaadne kleit, mida kaunistasid lillekujulised detailid.  

Nooruspõlves transnaisena välja tulnud Nikita Dragun kehastas Private Policy moesõul emakest loodust. Kõmuline Youtube'i staar lipsas mööda Instagrami moderaatoritest, kes muidu kõik karmi pilguga üle vaatavad ja paljaid rindu näitavad postitused eemaldavad. «Pühendusega nendele, kes on mõelnud, kas mul nibud on,» kirjutas sisulooja kommentaariumis. 

Pilkupüüdvat videot jagas ta Instagramis oma üheksa miljoni jälgijaga. «Ma reaalselt nutan! Mu unistus läks täide! Emme, ma jõudsin lõpuks moelavale!» kirjutas ta video juures. «See oli ETTEASTE, mis tõukas mu mugavustsoonist välja... Mul on nii suur au, et mul paluti etendus lõpetada! Asiaadid on esindatud!» lisas ta rõõmsal noodil. 

Nikita fännid olid teda nähes vaimustuses. «Ma olen nii uhke su üle!» kirjutas laulja Demi Lovato. «Surmav 😍» sõnas modell Winnie Harlow.

Vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles