KLÕPS Marilyn Jurman jagas lõbusat pilti lapsepõlvest: tal on päris mitu saladust, mida ta ei ole kellelegi rääkinud

Elu24
Copy
Joogaõpetaja Marilyn Jurman.
Joogaõpetaja Marilyn Jurman. Foto: Marten Martšenkov

Joogaõpetaja Marilyn Jurman (35) kogub parasjagu Hooandja abiga toetusi, et oma raamatule «Mul hakkasid päevad» hing sisse puhuda ja teos lugejateni tuua. Pildiga nooruspõlvest tuletab Marilyn meelde, et oma panuse andmiseks on jäänud on vaid pisut vähem kui kaks nädalat.

Marilyn Jurman polnud ka ise pilti jagades päris kindel, kas ta on sellel 15- või 16-aastane, kuid kindlasti mitte 17, sest just nii vanalt lasi ta omale poisipea lõigata. «Jep, just nii, mul, sest see olen mina, sõpradele Mari või Lyyn, mitte kunagi Marilyn. Marilyn oli juba palju hilisema aja kutsung,» kirjutas endine näitlejanna postituses. 

Marilyn jagas ka väljavõtteid oma tollest ajast pärit salajasest päevikust, millele tugineb ka tema õige pea päevavalgust nägev raamat. «No ta on just kaotanud oma süütuse, tal on oma boyfriend (poiss-sõber – toim), kellega ta arvab, et jääb elu lõpuni kokku, aga sorry (vabandust – toim), pean su südame murdma, juba aasta pärast lähete lahku. Õnneks saavad teist siiski väga head sõbrad,» jutustab Marilyn justkui nooremale endale.

Postitusest selgub, et juba noorena käis Marilyn näiteringis, kuid soovis siiski võtta hoopis muusikatunde. «Sellepärast saadab hoopis oma boyfriend'i kitarri õppima (endal ei ole muusikakooliks raha), et siis saab tema kitarri plönnida,» kirjutas Marilyn, kellele olid noorena ka hinded väga olulised. 

«Tal on päris mitu saladust, mida ta ei ole kellelegi rääkinud. Näiteks on ta salaja väga kurvameelne ja kardab, et ei meeldi mitte kellelegi, siiski tal on väga palju sõpru ja see lihtsalt ei ole loogiline, seega kirjutab ta need imelikud tunded oma päevikusse ? ja see teeb kuidagi olemise lihtsamaks...» jätkab ta. Just sellesama päeviku ainel valmiski 20 aastat hiljem raamat, mille väljaandmiseks on Marilynil vaja inimeste abi. 

Suurematele toetajatele lubab ta üht salajast pilti endast, kui oli vaid 14-aastane. Eriti suurtele toetajatele pakub Marilyn oma teenuseid, nende seas ühe kuni kolme kuu pikkust mindset coaching'ut ja jooga spirituaalse psühholoogia veebipõhiseid kohtumisi. «61 protsenti on vajalikust summast koos ja 12 päeva veel aega, et saada 100 protsenti täis. Iga panus aitab ❤️?» lõpetab ta. 

Krimikomöödiasarjas «Kättemaksukontor» palju fänne kogunud Marilyni Hooandja projekti saab toetada SIIN

Vaata pilti allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles