KLÕPS Laulja Luisa Rõivas on kodus lumega hädas: ma ei jaksa enam rookida (4)

Elu24
Copy
Luisa Rõivas
Luisa Rõivas Foto: Kuvatõmmis "Õhtu!" saatest

Laulja ja tänane sünnipäevalaps Luisa Rõivas andis sotsiaalmeedias märku, et tal on kodus väike lumeprobleem.

Täna oma 34. sünnipäeva tähistav Luisa Rõivas avaldas eile Instagrami-lugudes, et tal on kodus lumeprobleem.

«Ja kõik lumepuhuri müüjad, siin teile võimalus homme mulle kingitus saata,» tegi Luisa nalja ja jagas pilti suurest lumekuhjast.

Lauljatar avaldas, et ta hakkab vaikselt lumepuhuri või isegi lumesaha peale mõtlema. «Teine variant: saadan ilmataadile kirja, palun keera see kraan sünnipäeva puhul kinni, ma ei jaksa enam rookida.»

Instagrami-loole lisas ta ka liikuva pildiga märksõna «lumeprobleem».

Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @luisavarkofficial

«Kui nii edasi, siis varsti see mängumaja enam välja ei paista,» arvas Luisa oma järgmises Instagrami-loos.

Lauljatar arvas, et koduaias olev mängumaja pole sellises tempos varsti enam näha. 
Lauljatar arvas, et koduaias olev mängumaja pole sellises tempos varsti enam näha. Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @luisavarkofficial

Tänaseks on küllap lumeprobleem mõneks ajaks unustatud, sest Luisa tähistab oma sünnipäeva. Juba eile pärast südaööd jagas lauljatar oma Instagramis vahvat pilti lapsepõlvest. Lauljatar tegi postituse pealkirjas nalja, et sai jälle 25-aastaseks.

Luisal on põhjust rõõmustamiseks veelgi. Läti laulja Lauris Reiniksiga koos välja antud singel «Sinuga» on Youtube'is kahe nädalaga kogunud ligi 60 000 kuulamist.

«Mul on nii hea meel, et teile on meie uus laul meeldinud ja, et olete seda vaadanud YouTube kanalis nii palju kordi. See teeb rõõmsaks,» tunnistas Luisa paar päeva tagasi.

Luisa Rõiva laulukarjäär sai hoo sisse 2007. aastal «Eesti otsib superstaari» esimeses hooajas. Tasavägises finaalis tuli Luisa Birgit Sarrapi järel teisele kohale. Samal aastal kohtas Luisa ka poliitik Taavi Rõivast, kellega lauljatar kümme aastat hiljem ka abiellus. Nende peres kasvab kolm last, 11-aastane Miina Rihanna, 3-aastane Hermann ja aastane Uma. 

Lapsevanema rolli kõrvalt ei jõudnud Luisa aastaid lavale, kuid seda kuni möödunud aasta augustini. «Närv oli küll sees aga see tunne taas laulda oli super mõnus. Aitäh, kõigile külalistele ja kogu tiimile,» kirjeldas Luisa oma esinemist.

23. jaanuar oli Luisa jaoks samuti oluline, kuna ta esitles ETV hommikusaates üle pika aja uut muusikat. 

Lisaks kõigele treenib Luisa ka eelseisvaks Ironman Tallinn võistluseks. «See saab ilmselgelt raske olema, aga on kindlasti selle aasta üks raskemaid ja motiveerivamaid lubadusi iseendale,» avaldas lauljatar jaanuari lõpus.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles