RETS KAALUKAOTUS Jessica Simpson näeb nüüd välja sama hea nagu 10 aastat tagasi!

Elu24
Copy
Jessica Simpson
Jessica Simpson Foto: Capital Pictures/Scanpix

USA näitleja ja laulja Jessica Simpson (40) postitas pühade ajal sotsiaalmeediasse humoorika pildi. «Ma arvasin, et Eric (abikaasa - toim) teeb pildi alates vöökohast,» kirjutas ta foto juurde, millel võib teda näha seismas dressipüksid rebadel.

Kuigi tegemist on humoorika pildiga, ei jää märkamata ka see, kui sale Simpson välja näeb. Septembris avaldas laulev näitlejanna, et on kehakaalust kaotanud tervelt 45 kilogrammi, ent värsket pilti vaadates tundub, et ta on vahepeal veel tublisti alla võtnud.

Simpson alustas kehakaalu langetamise  ja karmide treeningutega kohe pärast kolmanda tütre sündi. «Olen oma tahtejõu üle uhke ja tunnen end omas keha taas iseendana. Oli perioode, mil pidasin suurt kaalulangust võimatuks, kuid ma valisin karmi treeningu ja see tasus end ära,» avaldas Simpson toona.

Simpson sünnitas märtsis tütre, kes sai nimeks Birdie Mae Johnson. Lapse isa on endine Ameerika jalgpallur Eric Johnson, kellega Simpson abiellus 2014. aastal. Paari peres kasvab ka 2013. aastal sündinud Ace Knute Johnson ning 2012. aastal sündinud Maxwell Drew Johnson.

Jessica Simpson 2009. aastal Beverly Hillsis.
Jessica Simpson 2009. aastal Beverly Hillsis. Foto: SCANPIX/BuzzFoto.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles