Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

VIDEOSKANDAAL ⟩ Tuntud superkangelast kehastav näitleja Ezra Miller läks fännile kallale

Elu24
Copy
USA näitleja Ezra Miller sattus videoskandaali.
USA näitleja Ezra Miller sattus videoskandaali. Foto: AP/Scanpix/Kuvatõmmis videost/Elu24 kollaaž

Pühapäeva hilisõhtul hakkas sotsiaalmeedias kulutulena levima 7-sekundiline videoklipp, mille vaatamise järel jääb mulje, et näitleja Ezra Miller (27) noris noore naisega tüli ning hakkas teda kägistama.

Koomiksifännid tunnevad USA näitlejat Ezra Millerit DC superkangelase Barry Alleni ehk Flashina. 2022. aastal peaks ilmuma ka tegelaskuju soolofilm, kus Miller oma rolli taaskülastab.

Näitleja võib tuttav olla ka filmisaagast «Fantastilised elukad ja kust neid leida», filmist «Müürililleks olemise iseärasused» ning telesarjast «Californication».

Ezra Miller kehastas DC superkangelast Flash 2017. aasta filmis «Õigluse liiga» (vasakult teine). Superkangelaste rollides võis näha ka Ben Afflecki (vasakul), Gal Gadoti (paremal) ja Ray Fisherit (paremalt teine).
Ezra Miller kehastas DC superkangelast Flash 2017. aasta filmis «Õigluse liiga» (vasakult teine). Superkangelaste rollides võis näha ka Ben Afflecki (vasakul), Gal Gadoti (paremal) ja Ray Fisherit (paremalt teine). Foto: Kaader filmist «Õigluse liiga» / IMDb

Nüüd on aga üpris madalat profiili hoidev Miller sattunud skandaali, mille keskmes on 7-sekundiline videoklipp. Sellel on näha Millerit, kes küsib noorelt naiselt «kas sa tahad kakelda?». Näib, et neiu hakkab naljaga pooleks naeratades kakluseks valmistuma ja tundub, et Miller hakkab seejärel fänni kägistama. 

Siis lükkab Miller, hoides käega naisest kinni, ta maha ja videoklipp katkeb. Hetk enne seda on kuulda kaamera taga oleva üllatunud noormehe reaktsiooni. 

Variety on kinnitanud, et intsident leidis aset 1. aprillil, Islandi pealinna trendikas baaris, umbes kella kuue ajal õhtul. Miller on varasemalt baari korduvalt külastanud ning varem pole näitlejaga seal probleeme olnud.

Baaritöötaja väitis Variety'le, et juhtum leidis aset pärast seda, kui Millerile lähenes grupp agaraid fänne. Töötaja sõnul oli noored «üsna pealetükkivad», situatsioon ägenes ning Miller ärritus justnimelt ühe naisterahva peale. 

Endast väljas ja pahane Miller juhatati pärast juhtunut baarist välja. 

Miller ega näitleja esindajad ei ole intsidenti kommenteerinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles