TAAS ÕNNELIK Linkin Park solisti Chester Benningtoni lesk abiellus uuesti ja seda oma 14. pulma-aastapäeval

Elu24
Copy
Varalahkunud Chester Bennington koos Talindaga 2012. aastal.
Varalahkunud Chester Bennington koos Talindaga 2012. aastal. Foto: imago stock&people/imago images / Future Image/Scanpix

Linkin Park solisti Chester Benningtoni lesk Talinda abiellus aastavahetusel tuletõrjujast kallimaga. Samal päeval, 14 aastat tagasi, abiellus Talinda Benningtoniga, kes lahkus meie seast 2017. aastal, vahendab The Sun.

Talinda abiellus aastavahetusel Los Angelese tuletõrjuja Michaeliga Hawaiil, kohal olid tema pere, lähedased ja lapsed Tyler ning kaksikud Lilly ja Lila. 

Naine teatas oma kihlusest eelmise aasta septembris: «Olen üliõnnelik, et saan teatada oma kihlusest enda ingliga siin maa peal, Michael F. Olen siin, et öelda, et pärast tragöödiat leiad sa armastuse.»

Talinda jätkas emotsionaalset postitust: «Hingesugulase surm ei tähenda sinu surma. Minu perekond, sõbrad ja minu Linkin Park vennad kutsuvad teda (Michael - toim) avasüli meie perekonda.» 

Pärast abikaasa surma uuesti armastuse leidnud Talinda jagas kihludes ka olulist sõnumit: «Sa saad taas õnnelik olla. Sa leiad oma südames ruumi leinale, rõõmule, õnnele, kurbusele ja armastuse.»

Naine lisas lõpetuseks, et austab Benningtoni igavesti ning tööd vaimse tervise toetajana. Pärast mehe surma algatas ta Benningtoni mälestuseks heategevusliku projekti 320 Changes Direction.

Talinda abiellus oma kaasaga enda ja Benningtoni 14. pulma-aastapäeval, 31. detsembril 2019.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles