TELEJULMUS ⟩ Tuppa lukustatud Hispaania tõsielutähte sunniti vaatama tema enda vägistamist

Elu24
, Reporter - Toimetaja
Copy
Hispaania tõsielusaate võistleja,  keda kaamerate ees vägistati, hetkel, mil talle vägistamist lukustatud ruumis järgmisel päeval näidati.
Hispaania tõsielusaate võistleja, keda kaamerate ees vägistati, hetkel, mil talle vägistamist lukustatud ruumis järgmisel päeval näidati. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Meediasse lekkis häiriv video Hipsaania tõsielustaarist Carlota Pradost, kellele näidati lukustatud ruumis tema enda vägistamist, vahendab Independent

Tõsielusaate «Big brother» Hispaania versioonis üleeelmisel hooajal osalenud Carlota Prado viidi saate lindistamise ajal eraldatud tuppa. Kaamera ees sunniti lukustatud ruumis viibinud naist vaatama videosalvestust tema enda vägistamisest.

Prado puhkes nähtu peale nutma, kõndis ruumis edasi-tagasi ning oli ilmselgelt endast väga väljas. «Palun, Super, lõpeta nüüd, palun,» kordab Prado tõsielusaadet kontrollivale «häälele» Super. 

Ta palub, et saaks lahkuda, kuid ust hoitakse lukus ning öeldakse, et ta peab ootama. Pisarates Prado hoiab käsi suu ees, raputab pead ja palub: «Lõpetage!»

Video, mida Pradole näidatakse pärineb eelmise õhtu peost, kus kõik tõsielusaate võistlejad osalesid. Prado tarbis peol liigselt alkoholi, kaotas teadvuse ning teine võistleja, Jose Maria Lopez, aitas noore naise magamistuppa. Nad olid väidetavalt saate lindistamise ajal «suhtes».

Seal ronis Lopez magava Prado kõrvale voodisse ning vägistas naist mitu minutit enne, kui saatemeeskond mehe tegevuse valjuhääldi vahendusel katkestas. Väidetavalt oli poolteadvusel Prado Lopezele öelnud: «ei, ma ei saa.»

Lopez eemaldati saatest samal päeval ning Prado lukustati järgmisel päeval eraldatud ruumi, kus talle näidati, mis juhtus. 

Lopez eitab vägistamissüüdistust ning tema advokaadi sõnul valvas Lopez purjus Pradot terve öö.

Juhtum leidis aset 4. novembril 2017 ning kumbagi salvestust avalikult ei näidatud. Aga video sellest, kuidas Pradole vägistamist näidatakse, lekkis meediale sel esmaspäeval.

Video lõpus sisenevad ruumi kaks naisterahvast, kellest esimene nutvad Pardot kallistab. Musta riietatud naine juhatab Prado ruumis olevale diivanile istuma ja video katkeb.

Video on hispaania keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles