Grete Paia joobes jõmmi poolt lömmi sõidetud auto pandi oskjonile (1)

Elu24
Copy
Lauljatar Grete Paia leidis septembri lõpus Tabasalu matkaraja parklast oma valge auto võpsikust. Joobes jõmmid olid laulja Audi A1 (pildil tagumine valge auto) tagumise osa sodiks sõitnud.
Lauljatar Grete Paia leidis septembri lõpus Tabasalu matkaraja parklast oma valge auto võpsikust. Joobes jõmmid olid laulja Audi A1 (pildil tagumine valge auto) tagumise osa sodiks sõitnud. Foto: Fotokollaaž: Eero Vabamägi / Erakogu

Laulja Grete Paia (24) veetis septembri lõpus rahulikku pühapäeva õhtupoolikut Tabasalu terviserajal. Parklasse naastes avastas Paia, et tema auto tagumine ots oli sodiks sõidetud. Nüüd on lauljatari endine auto oksjonile pandud!

Elu24 kirjutas septembri lõpus, et Paia auto sattus Tabasalu terviserajal jõmmide ohvriks.

Paia kinnitas toona, et juhtunut nägi pealt pereisa, kes oli õnnetuse hetkel umbes seitsme meetri kaugusel. Mehe väitel olid kaks meest, kes näisid olevat purjus, vahetult pärast õnnetust autost välja tulnud, tükk aega veel auto juures suitsu teinud ja passinud.

Siis jooksid jõmmid ühtäkki eri suunas, jättes maha nii oma auto ning ka ühele süüdlasele kuulunud telefoni.

Politsei sai liiklusõnnetuse teate kell 16.29. PPA pressiesindaja Annika Maksimov kinnitas septembris, et juht oli avarii toimumise hetkel alkoholijoobes ja mõlemad autos viibinud isikud saadi kätte.

Vahetult pärast juhtunut ei osanud Paia autole tehtud kahju suurust öelda. «Loodetavasti annab korda teha, kuna mulle tõesti väga-väga meeldib mu punn, ent eks ole näha,» lootis Paia poolteist kuud tagasi.

Paia sõitis Audiga, mis sai Tabasalu parklas kannatada, alates selle aasta märtsist. Paar nädalat tagasi vihjas aga Paia sotsiaalmeedias, et sõidab oktoobri algusest ringi asendus autoga. Laulja valis enda uueks sõiduvahendiks Volkswageni.

«Pean vist hakkama oma sõnu sööma, sest kunagi ütlesin, et Audist ei loobu, aga Volkswagen on väga mõnus,» rääkis Paia Elu24-le ja lisas, et hetkel tal sõiduvahendit ei ole.

Nüüd on lauljatari endine Audi A1 on kindlustusfirma poolt pandud oksjonile. «Mina sellega (oksjoniga - toim.) ise ei tegele, kindlustus ostis selle välja,» täpsusts Paia.

Audi A1 alghinnaks oli oksjonil 13. novembril seatud 1700 eurot. Järgmise päeva õhtuks oli viimase pakkumise väärtuseks juba 4100 eurot.

Pakkumisi saab esitada veel 12 päeva. Jälgi Paia endise auto oksjonit SIIT.

View this post on Instagram

new toy, hey?? . . . . #audi #oss

A post shared by Grete Paia (@gretepaia) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles