Mel C’d häirivad bändikaaslaste lapsed

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Chisholm
Melanie Chisholm Foto: Reuters / Scanpix

Spice Girlsi maailmaturnee viimastes proovides tekitasid kuuldavasti pingeid pidevad tülid Geri Halliwelli ja Melanie C vahel.

 

Mel C, kes ütles hiljutises intervjuus, et kui tal endal oleks lapsi, ei võtaks ta neid tuurile kaasa, leiab nimelt, et bändikaaslaste lapsed on tal igal pool jalus, kirjutab Digitalspy.

«Mel C ja Geri on väga, väga erinevad inimesed ja suurimad tülid on tekkinud just nende vahel,» rääkis allikas Daily Mailile.

«Mel C’d häirib väga nähtus, mida tema nimetab «tittedeks igal pool». Nagu ette kujutada võite, ei sobi see Gerile. Geri tütar Bluebell on nüüd 19-kuune ja Geri veedab kogu vaba aja jutustades, kui imeline tema tütar on ja milline hea ema ta ise on ning see käib kõigile närvidele,» lisas asjassepühendatu.

«Meli sõnul pole asi selles, et tal enda lapsi pole, vaid ta lihtsalt leiab, et tuurile ei peaks neid kaasa võtma. Ta usub, et proovides lastesõime korraldamine pole hea mõte,» seletas allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles