Ken Saani uus avantüür eetris juba täna õhtul!

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna õhtul kell 20.30 esilinastub ETVs esimene osa Ken Saani suurejoonelisest teleprojektist «Afrovisioon».

 

«Vaatamata aukonsul Kadri Humala hoiatustele külastatakse kohe esimeses osas Keenia filmitööstuse hälli ehk River Roadi – kohta, kus valge mees ilma suurema vaevata noa selga saada võib,» pajatab projekti produtsent Ken Saan.

Sissejuhatavas osas tutvutakse värvikate tsenaristide, režissööride ning produtsentidega. Seda aga selleks, et teha keeniamaigulised uusversioonid teada-tuntud Eesti filmiklassikast.

Nende väljavalitud filmide hulka kuuluvad «Nukitsamees», «Viimne reliikvia», «Siin me oleme», «Tulnukas», «Kevade» ja «Magnus».

Esimeses osas valitakse välja ka näitlejad. Näiteks kohtutakse Keenia kuulsaima kääbiknäitlejaga, kes on valmis täitma Nukitsamehe rolli.

«Lõppkokkuvõttes on Afrovisioon üks positiivsusest pakatav saade, mis ei jäta külmaks ühtegi eestlast, kes eesti filmiklassikat endale armsaks peab,» on Ken veendunud.

Ken Saani «Afrovisioon» ETV eetris juba täna õhtul kell 20.35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles