Järjekordne tagasilöök! Britney Spearsil on nüüdsest oma laste üle piiratumad hooldusõigused

Elu24
Copy
Britney Spears 2018. aastal auhinda vastu võtmas.
Britney Spears 2018. aastal auhinda vastu võtmas. Foto: Scanpix / Reuters

Britney Spearsil (37) on olnud rasked ajad. Aasta alguses teatas laulja, et lõpetab oma tuuri isa tervise pärast. Aprillis tunnistas Britney, et kannatab emotsionaalse stressi all, ning registreeris end kuni mai alguseni sisse psühhiaatrikliinikusse. Nüüd on aga Britney koos eksabikaasa Kevin Federline'iga (41) jõudnud uuele kokkuleppele, mis puudutab nende laste hooldusõigusi, vahendab TMZ.

Britney Spears ja Kevin Federline olid abielus 2004. kuni 2007. aastal. Nende abielust sündis kaks last, kuid pärast nende lahutust tekkisid lauljal vaimsed probleemid. 2007. aasta oktoobris kaotas Britney oma laste hooldusõigused täielikult. 2018. aastal käis paar kohtu vahet alimentide osas, teadaolevalt jäi laste hooldusõigus siiski Kevini kätte. Kuid TMZ andmetel jõudis Britney Keviniga mingil hetkel, enne 2018. aastat, kokkuleppele ja sai endale 50% laste hooldusõigustest.

Britney Spears koos oma poegade, Seani ja Jaydeniga, 2009. aastal. 
Britney Spears koos oma poegade, Seani ja Jaydeniga, 2009. aastal. Foto: Scanpix/BuzzFoto.com

Nüüd teatas TMZ, et Britney andis osa oma laste hooldusõigustest siiski tagasi Kevinile. Muutus toimus väidetavalt juba eelmisel aastal, kuid 28. augustil 2019 tehti kokkulepe ametlikuks. Nüüdsest kuulub Britney'le 30% 13-aastase Seani ja 12-aastase Jaydeni hooldus- ja suhtlusõigustest. 

Kevin Federline, kellele kuulub nüüd 70% tema ja Britney laste hooldusõigustest, 2013. aastal. 
Kevin Federline, kellele kuulub nüüd 70% tema ja Britney laste hooldusõigustest, 2013. aastal. Foto: Scanpix

See uudis järgneb laulja üsnagi probleemsele aastale, mis on tingitud sellest, et Britney bipolaarse häire ravimid lakkasid töötamast. Aprillis registreeris laulja ennast psühhiaatrikliinikusse, et otsida stabiilsust. TMZ allikate sõnul oli aga arstidel naisele õigete ravimite määramisel raskusi.

Britney karjäär on siiani pausi peal ning laulja mänedžer kinnitas mais, et Britney ei pruugi enam kunagi esineda. Viimati oli rõõmsamat Britneyt punasel vaibal märgata juulis.

Foto: Scanpix/Broadimage
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles