Britney Spears võttis aja maha ja registreeris end abi otsimiseks psühhiaatriakliinikusse sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears.
Britney Spears. Foto: AFP / Scanpix

USA lauljanna Britney Spears (37) tühistas oma Las Vegase «Domination» show esinemised ning väidetavalt registreeris end psühhiaatriakliinikusse sisse, sest kannatab tõsise emotsionaalse stressi käes, kirjutab Mirror.

Lauljanna Britney Spears postitas jaanuari alguses pika vabanduse Instagrami, milles teatab, et jätab pooleli oma Las Vegase esinemised ning sõnas, et on tähtis pere alati esikohale seada. 

Postituses teatab ta, et ta isa Jamie võitles haiglas elu ja surmaga ning lauljanna soovib olla isa kõrval tema pika paranemisprotsessi ajal. «Ma pidin tegema selle raske otsuse, et keskenduda täielikuld oma perekonnale sellel raskel ajal. Ma loodan, et te mõistate. Hindan teie palveid ja toetust,» kirjutab lauljanna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don«t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I»ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it«s important to always put your family first… and that»s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We«re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

«Ta isa on olnud haige ja see on talle raskelt mõjunud. Ta peaaegu suri ning mõned nädalad tagasi oli tal uus operatsioon. Tal ei lähe praegu hästi,» ütles allikas ajakirjale People.

«Nad on väga lähedased ja seda on Britney jaoks olnud palju. Temaga ei juhtunud midagi dramaatilist, ta lihtsalt mõistis, et peab enda eest hoolt kandma.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We all need to take time for a little »me time.« :)

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Eile aga postitas lauljanna Instagrami pildi pealkirjaga: «Me kõik vajame aega iseendale.»

Lauljanna mitmed kuulsustest sõbrad kommenteerisid postitust ning näitavad üles oma toetust. Supermodell Heidi Klum ja Austraalia laulja Delta Goodrum jagasid lihtsalt kommentaarides südameid ning tõsielusarja «Ru Paul's Drag Race» staar Derrick Barry kirjutas: «Võta nii palju aega kui vajad, kuninganna.»

Väidetavalt on lauljannal praegu isa tõttu raske aeg ning on otsustanud oma vaimse tervise eest hoolitseda ja lasi end psühhiaatriakliinikusse sisse registreerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles