Vastik mõeldagi! Ed Sheerani «Troonide mängu» tegelaskuju tabas eriti rõlge saatus

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran «Troonide mängus»
Ed Sheeran «Troonide mängus» Foto: IMDB

Esmaspäeval esilinastunud «Troonide mängu» viimase hooaja episood avalikustas Ed Sheerani fännidele, mis nende lemmiku kehastatud laulva rüütli tegelaskujust sai. 

Eelviimase hooaja alguses sarjas üles astunud Sheerani karakter oli üks rüütel tervest Lannisteride armeeseltskonnast, kes kohtusid metsas Arya Starki, kellele viimane avalikustas plaani, et kavatseb kuninganna tappa. Kogu kambal rohkem sarjas rolli polnudki kui võtmetegelasele tausta ja ilmselt sarja fännidele poptähe kaasamisega lusti pakkuda. Et aga «Troonide mäng» on lugu, kus ükski element pole suvaline ning igast tegelasest peab midagi saama, siis jäi õhku küsimus: milline saatus tabas Sheeranit?

Kui tõenäosus, et Sheerani tegelane hukkus, ilmnes juba siis, kui selgus, et Lannisteride väed hävitati, siis viimase hooaja avaosa andis viimaks ka konkreetse vastuse lauliku saatusele. 

Tõde saabus televaatajateni ühe hoora suu läbi, kes parasjagu koos veel kahe naise seltskonnas Bronniga voodis püherdas, vahendab Time. Juttu tuli kõnealusest lahingust ja kellestki sõdurpoiss Eddiest, kes on punapea, kelle kohta teadis prostituut öelda: «Ta tuli lahingust tagasi ärapõlenud näoga. Tal pole enam silmalauge!» Seepeale kostis küsimus: «Kuidas ta ilma silmalaugudeta magab?»

Kuuldus oma saatusest jõudis ka Ed Sheeranini, kes postitas oma Instagrami positiivse, ehkki pisut terava tänu: «Aitäh @gameofthrones, teadsin alati, et olen ellujääja.»

Nii jubeda saatuse peale saavad tõesti vaid selle sarja tegijad tulla. Tõesti – kuidas vaene Westerose-Eddie ilma silmalaugudeta magama peaks?

Meenuta stseeni, milles poptäht kaasa lõi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles