Karm kord: Robert Pattinson lukustati Christopher Nolani uue hittfilmi käsikirja lugemiseks üksinda tuppa

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pattinson
Robert Pattinson Foto: Nicholas Hunt / AFP / Scanpix

«Videviku» filmides maailmakuulsaks saanud briti näitleja Robert Pattinson, kes hetkel liigub prantsuse ulmemeister Claire Denis' filmiga «High Life» promotuuril, on mõtetes juba uue filmi juures, mille lavastab Christopher Nolan.

Märtsikuus kostsid avalikkusesse esimesed signaalid Nolani uue action-filmi kohta, mille Warner Bros. on juba planeerinud 2020. aasta suvesse. Näitlejatena astuvad selles lisaks Robert Pattinsonile üles «Leskede» staar Elizabeth Debicki ning «BlacKkKlansmanis» läbimurderolli teinud John David Washington.

Nüüd jagas Pattinson USA Today'le intervjuud andes linaloo kohta ka veidi lähemat – ja väga intrigeerivat – siseinfot. Pattinson sõnas, et on saanud käsikirja lugeda vaid ühe korra ega ole saanud rohkem sellele kordagi pilku peale heita. Põhjuseks asjaolu, et Warner ja Nolan püüavad teha omalt poolt kõik võimaliku, et infot kuskilt otsast kogemata ei pudeneks. Nii ei ole avaldatud ei sisu ega tegelaskujude kohta mitte kui lausepoegagi, ent asjasse puutuvad allikad on avaldanud, et tegu on massiivse ja innovatiivse märuliga, mis on loodud IMAXi jaoks. Kõlab nagu Nolani film küll – on ju tegu mehega, kes tõi kinolinale sellised megateosed nagu «Pimeduse rüütli» filmid, «Inceptioni», «Interstellari», «Dunkirki».

Christopher Nolan Cannes'i filmifestivalil 2018
Christopher Nolan Cannes'i filmifestivalil 2018 Foto: Arthur Mola / AP

«Mind lukustati tuppa stsenaariumit lugema, mulle endale seda üldse ei antudki,» paljastas Pattinson, kuidas asjad Hollywoodis käivad. «Olen juba aastaid püüdnud suurtest filmidest eemale hoida, kuid Christopher Nolani filmides lihtsalt on midagi. Ta on vist ainuke režissöör, kes oskab teha filmi, mis on sisuliselt väga personaalne ja sõltumatu film, aga kassahiti mastaabiga. Lugesin käsikirja ja see oli ebareaalne.»

Produktsiooniperiood ülisalajasele Nolani-filmile algab sel suvel ning jõuab kinodesse tuleva aasta juulis.

Warner Bros. will open the Nolan-Pattinson movie in theaters nationwide July 17, 2020.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles