Säh sulle kooki moosiga! Internetist tellitud seksikas komplekt nägi päriselus halenaljakas välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv. Tegemist on samuti veebipoest PrettyLittleThing tellitud kleidiga, mis päriselus ei näinud nii hea välja, nagu see pildi pealt paistis.
Pilt on illustreeriv. Tegemist on samuti veebipoest PrettyLittleThing tellitud kleidiga, mis päriselus ei näinud nii hea välja, nagu see pildi pealt paistis. Foto: Scanpix / CATERS NEWS / Caters News Agency

Inglismaalt pärit Shireen tellis omale internetipoest PrettyLittleThing komplekti ja kui see lõpuks saabus, tõmbas ta selle endale kohe selga. Suur oli aga tema üllatus, kui ta end peeglist nägi.

Shireen tellis endale leopardimustrilise komplekti, kuid ei jäänud sellega rahule. Nimelt oli tellitud pluus teps liiga paljastav ja ei katnud tema rinnapartiid üldse.

Ta säutsus sellest ka Twitteris. «Kahjuks ei täitnud #PLT minu ootusi sel korral,» kirjutas ta.

«Kas te ei arva, et see on pisut liiga paljastav?» lisas Shireen. Ühtlasi lisas ta säutsu juurde ka teemaviite #suurterindadeprobleem. 

Internetipood vastas Shireenile, et nad uurivad asja.

Vaata pilti SIIT!

See pole mitte esimene kord, kui inimestel sama internetipoega probleeme on. Elu24 kirjutas 2018. aastal, kuidas inglanna Lucy Anderson-Roberts tellis omale samast poes nabapluusi, ent pluusi selga tõmmates sai ta hoopis kõhutäie naerda. 

Loe uudist SIIT!

Lucy Anderson-Roberts tellis internetipoest nabapluusi, mis ei varjanud isegi tema rinnapartiid.
Lucy Anderson-Roberts tellis internetipoest nabapluusi, mis ei varjanud isegi tema rinnapartiid. Foto: Scanpix / Caters News Agency

Loe ka veel: 

Naera puruks: šopahoolik sai kreepsu, kui oma uut kleiti selga proovis - vaata pilti ja saad aru, miks!

Täielik ämber: netipoest ostetud kleit ajas briti naise naerust kõverasse

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles