Ai, milline apsakas! Naine sai naerukrambid, kui oma uue särgi selga tõmbas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lucy Anderson-Roberts tellis internetipoest nabapluusi, mis ei varjanud isegi tema rinnapartiid.
Lucy Anderson-Roberts tellis internetipoest nabapluusi, mis ei varjanud isegi tema rinnapartiid. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency

Lucy Anderson-Roberts (27) tellis omale internetipoes moodsa nabapluusi, ent pluusi selga tõmmates sai ta hoopis kõhutäie naerda. 

Lucy leidis omapärase nabapluusi veebipoest Pretty Little Things ning kuna see nägi modelli seljas väga lahe välja, tellis naisterahvas ka endale samasuguse.

Lucy Anderson-Roberts tellis veebipoest nabapluusi, mis nägi pildil hoopis parem välja kui tegelikkuses.
Lucy Anderson-Roberts tellis veebipoest nabapluusi, mis nägi pildil hoopis parem välja kui tegelikkuses. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency

Küll aga oli tema üllatus suur, kui nabapluus kohale jõudis. Lucy proovis seda selga ning avastas kohemaid, et pluusis olevad lõhikud paljastavad ta rinnapartii täielikult.

«Ma nägin seda juba mõnda aega tagasi ja arvasin, et see sobiks hästi mu kõrge pihaga teksapükstega,» selgitas Lucy.

«Juba enne, kui ma selle selga tõmbasin, märkasin, et midagi on valesti. Lõiked ei olnud õige koha peal. Sain kohe aru, et see ei varja mitte mingil moel mu rinnapartiid.»

Lucy Anderson-Roberts netipoest tellitud nabapluusis.
Lucy Anderson-Roberts netipoest tellitud nabapluusis. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency

«Proovisin seda igal juhul selga ja saatsin pildi ka oma peikale. Saime kõhutäie naerda,» tunnistab ta. 

«Mu arust oli see väga naljakas, aga sellistest asjadest peab teada andma, sest see on pisut tüütu, et see särk pole kandmiskõlbulik.»

Lucy Anderson-Roberts.
Lucy Anderson-Roberts. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency

Lucy tunnistab ka, et kuigi vahejuhtum oli tema jaoks pisut tüütu ning konkreetse särgi saadab ta tagasi, kavatseb ta samalt leheküljelt siiski ka tulevikus veel riideid tellida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles