Täielik ämber: netipoest ostetud kleit ajas briti naise naerust kõverasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle ilusa klantspildi järgi tellis Fran Watts endale netipoest kleidi.
Selle ilusa klantspildi järgi tellis Fran Watts endale netipoest kleidi. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency / Scanpix

29-aastane briti naine sai kõhutäie naerda, kui tõmbas netipoest ostetud kleidi kodus selga ja ennast peeglist nägi.

Selline nägi uhke kleit välja siis, kui Fran seda kodus selga proovis.
Selline nägi uhke kleit välja siis, kui Fran seda kodus selga proovis. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency / Scanpix

Turundusspetsialistil Fran Wattsil oli kiiresti vaja pühapäevaseks brantšiks kleiti ja ta avastas sobiva netipoest Pretty Little Thing. Kui aga kleit kiirkulleriga järgmisel päeval kohale toodi, oli see hoopis midagi muud, kirjutab Daily Mail.

38 suurus kleit istus kehale kui valatult, kuid varrukad rippusid üle põlve. Naine võrdles ennast armastatud raamatukangelase Mr. Tickle`iga, kelle käed on ebaloomulikult pikaks venitatud. «Varrukad olid poole pikemad, kui nad oleksid pidanud olema ning need nägid veidrad välja. Vaatasin isegi kodulehelt, et äkki pean käised üles keerama.» 

Naeruväärselt pikkade varrukatega mässamisest tüdinenud Fran saatis rõivaäpardusest pildid ka sõpradele, kes said südamest naerda. Veelgi enam, ta saatis Twitteri kaudu oma pilapildi ka samadele netipoodnikele, kes vabandasid ning maksid naisele kleidiraha ehk veidi alla 30 euro tagasi.

«See juhtum tuletas mulle meelde, miks ma vihkan netis ostlemist,» võttis Fran loo moraali kokku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles