Hensugusta on meelitatud: tegu on ametlikult Eesti esimese saatega, mille vastu on esitatud petitsioon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noor juutuuber Henri Karpov ehk Hensugusta jagas Instagram Storys naljakat uudist selle kohta, et keegi on võtnud vaevaks tema telesaate peale petitsiooni algatada.

Nimelt hakkas keegi Laurits Hiie allkirju koguma, et «Hensugusta SHOW» eetrist maha võetakse. Agar televaataja jagab petitsiooni Facebooki grupis «Eestlaste kolmnurk». 

Hensugusta reageeris: see on ametlikult Eesti esimene saade, mille vastu on petitsioon algatatud!

Hensugusta vastu on esitatud petitsioon
Hensugusta vastu on esitatud petitsioon Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Petitsioon algatati umbes päev tagasi ja selle ajaga on sellele alla kirjutanud 44 inimest.

Elu24 võttis Henriga ühendust ja küsis, mida ta petitsioonist arvab.

«Koomiline,» ütles Henri naerdes. «Väga lahe, et inimesed hoiavad kokku ja võitlevad. Samas ma pole varem kuulnud, et keegi ühegi saate vastu oleks petitsiooni alustanud. Ootan huviga, mis peale teist saadet tuleb. Minnakse äkki Toompea ette,» lisas ta läbi huumoriprisma.

Hensugusta, kelle jälgija petitsioonist teada andis, oli esimese saate vaatajanumbritest positiivselt üllatunud. «Facebooki kommentaaride järgi enne saadet oleks arvanud, et esimesed vaatajanumbrid tulevad miinustes,» sõnas Henri.

«Hensugusta SHOW» on eetris laupäeviti kell 19.35.

Vaata videost ka Henri esimese saate eetriapse, et nalja ikka maksimaalselt oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles