Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

TOP 10: need kaunitarid on Instagrami rangete reeglite kiuste piltidel ihualasti võtnud ja puhtalt pääsenud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 kollaaž: Alexis Ren, Nora Segura, Sara Underwood, Madison Louch ja Mathilde Tantot.
Elu24 kollaaž: Alexis Ren, Nora Segura, Sara Underwood, Madison Louch ja Mathilde Tantot. Foto: Instagram

Instagramis on alastuse osas karmid reeglid ning väiksemgi rikkumine võib lõppeda konto kustutamisega. Nagu öeldakse, on reeglid selleks, et neid rikkuda, ning loomulikult leidub ka neid, kes sotsiaalmeediaplatvormi rangetest piirangutest välja ei tee.

Instagrami reeglistik sätestab konkreetselt ära, et alastust leht ei tolereeri. «Me saame küll aru, et inimesed tahavad jagada kunstilisi või loomingulisi alastipilte, kuid mitmel erineval põhjusel ei ole alastus Instagramis lubatud,» on reeglite juures kirjas.

Kategooriliselt on keelatud seksuaalvahekorra ja suguelundite näitamine, rikkumisena lähevad kirja ka lähivõtted paljastest tagumikest. Rinnaeemalduslõikuse järgsed pildid ja imetamisfotod on seevastu lubatud, niisamuti pole keelatud paljastust kujutavad maalid ja skulptuurid.

Elu24 on välja valinud kümme kaunitari, kes mängivad karmide reeglite kiuste päevast päeva ohtlikku mängu ning võtavad end pidevalt Instagrami piltidel ihualasti. Seni on nad puhtalt pääsenud!

Bianka

Bianka on Saksamaalt pärit modell, kellel pole mingit probleemi end kaamera ees alasti võtta. Oma kodulehel müüb Bianka tuleva aasta kalendrit, mille jaoks tehtud piltidel paljastab ta ka selle, mida Instagramis näidata ei tohi. Praegu on sakslannal 340 000 jälgijat, kuid võib vaid ette kujutada, kui palju oleks tal neid siis, kui saaks postitada kõike, mida hing ihkab...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianka (@_b.i.a.n.k.a_) on

Elisabeth Rioux

See 21-aastane kanadalanna pani Instagrami esimese pildi täpselt neli aastat tagasi. Nüüd on tal aga üle 1,7 miljoni jälgija, põhjuseks ilmselt piltilus näolapp ja kuumad bikiinipildid, mida tuleb kui Vändrast saelaudu. Elisabethil on ujumisriiete firma Hoaka Swimwear ning kaunis õde Chloe Rioux, kes samuti Instagrami agaralt seksikaid pilte postitab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elisabeth Rioux ? (@elisabeth.rioux) on

Alexis Ren

22-aastane Alexis Ren on staar klassivõrra kõrgemalt: jälgijaid on tal Instagramis üle 13 miljoni ja kaunitar on figureerinud ka ajakirja Maxim kaanel. Enamasti poseerib kaunis modell pesus või poolalasti, ent on tulnud ette ka kordi, kui neiu kõik riided seljast heidab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexis Ren (@alexisren) on

Mathilde Tantot

Seda 23-aastast prantsuse neiut tuntakse peaasjalikult seepärast, et ta algatas koos oma piltilusa kaksikõega bikiinifirma Khassani Swimwear. Instagramis on tal jälgijaid üle kahe miljoni ning nagu äritegevuste põhjal ka eeldada võib, postitab ta peaasjalikult bikiinipilte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mathilde 明德 (@mathildtantot) on

A Naked Girl

Selle anonüümse neiu tegevus on lihtne ja konkreetne: ta kasutajanimi on «paljas tüdruk» ja ta postitab pilte, kus ta on paljas. Hollandist pärit kaunitar reisib üle kogu maailma ning poseerib fotodel eranditult alasti. Kokku on see tegevus toonud talle 252 000 jälgijat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Naked Girl (@a.naked.girl) on

Sara Underwood

34-aastane Sara Underwood paljudele tutvustamist ei vaja, kuna ta on figureerinud nii Playboy kaanel, juhtinud telesaateid ja teistelgi põhjustel seltskonnaajakirjade veergudele sattunud. Instagramis on kaunil naisel jälgijaid üle 9,2 miljoni ning pildid Playboy modellile omaselt paljastavad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

Madison Louch

23-aastasel Lõuna-Aafrikast Johannesburgist pärit tüdrukul on jälgijaid pea 450 000. Koos maailmakuulsate DJ-de Skrillexi ja Steve Aokiga poseerinud kaunitar sai esimesed tööotsad pere kaudu, kuna tütarlapse ema on tuntud modelliagentuuri juht. Aadamaülikonnas poseerimisega Madisonil probleemi pole, kuid enamasti jäävad piltidel siiski riided selga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madison (@madds) on

The Nude Blogger

Ka selle kaunitari eesmärk on kasutajanime järgi selge. Jessa ehk «alastiblogija» on Austraaliast pärit neiu, kes jagab Instagramis oma «alasti tõde» ning üritab murda tabusid. Kuna enamik Jessa pilte on küllalt piiripealsed, on naisel Instagramis ka tagavarakasutaja, mis võtta kasutusele siis, kui 86 000 jälgijaga päris konto kinni pannakse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Nude Blogger (@thenudeblogger) on

Nora Segura

USA tippväravavahi Tim Howardi 29-aastane silmarõõm on vabameelsete piltidega Instagramis kokku kogunud üle 317 000 jälgija. Võib-olla on Nora isegi selle nimekirja kõige riskantsem tegelane, kuna sageli postitab ta fotosid, kus jätab strateegilised piirkonnad väga napilt välja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nora Segura (@norassegura) on

Aisleyne Horgan-Wallace

39-aastane briti moedisainer, kolumnist, näitleja ja telenägu sai tuntuks 2006. aastal, mis osales tõsielusaates «Big Brother». Instagramis on tal 187 000 jälgijat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aisleyne (@aisleyne1) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles