Sussexi hertsoginna Meghan tahab tuua Hollywoodist maineparandaja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsoginna Meghan novembris Esimese maailmasõja aastapäeva sündmusel Londonis.
Sussexi hertsoginna Meghan novembris Esimese maailmasõja aastapäeva sündmusel Londonis. Foto: SIMON DAWSON / REUTERS/Scanpix

Briti meedia kirjutab juba mõnda aega, et Cambridge’i hertsoginna Catherine’i ja Sussexi hertsoginna Meghani vahelt oleks nagu must kass läbi jooksnud ning need kaks naist ei saa omavahel läbi.

Naiste tüli mõjutab ka nende mehi, prints Williamit ja prints Harryt, kes on üksteisest selle tõttu eemaldunud, teatab msn.com.

Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine 15. novembril külas BBCs
Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine 15. novembril külas BBCs Foto: Ben Stansall / PA Wire/PA Images/Scanpix

Kinnitamata andmetel tahab hertsoginna Meghan enda maine parandamiseks ja populaarsuse kasvatamiseks tuua Hollywoodist avalike suhete eksperdi. Selle isiku ülesandeks on lisaks maineparandusele ka aidata tal Briti ühiskonnas paremini toime tulla, kaasa arvatud meediaga, mis on temast võrdlemisi negatiivse pildi loonud.  

Sussexi hertsoginna Meghan oli oktoobris abiks supiköögis, mis toidab Grenfelli korrusmaja põlengus kannatanuid
Sussexi hertsoginna Meghan oli oktoobris abiks supiköögis, mis toidab Grenfelli korrusmaja põlengus kannatanuid Foto: Chris Jackson / PA Wire/PA Images/Scanpix

«Kuningliku pere poolt Meghanile määratud erasekretär ja abilised lahkusid, kuna hertsoginna arvates ei tulnud nad oma ülesannetega toime. Ta teab, et Hollywoodi avalike suhete ekspertidel on suuremad kogemused, mis puudutavad negatiivseid meediakajastusi ja avalikku suhtumist,» sõnas Briti kuningakoja anonüümne allikas.

Ta lisas, et kuningakoda ei kommenteeri tavaliselt midagi, mida ajakirjandus nende eraelust kirjutab.

«See ärritas Meghanit, kes ootas, et kuninglik pere tema kaitseks välja astub. Nii ei juhtunud ja siis ta otsustas, et asub end ise kaitsma. Kuna ta jäi abilistest ilma, siis palkab uued abilised Hollywoodist oma tuttavate-sõprade seast,» teatas allikas.

Sussexi hertsoginna Meghan novembris 2018
Sussexi hertsoginna Meghan novembris 2018 Foto: CHRIS JACKSON / Getty Images/Scanpix

Allika sõnul on hertsoginna Meghan tegutseja ja kui mingi asi teda ennast puudutab, siis seda kiiremini ta tegutseb, üritades olukorda lahendada.

«Ta ei ole «istuv part», kes ootab, millal jahimees talle pihta saab. Meghan tunneb, et Briti ajakirjandus tahab ta läbi «hakklihamasina» lasta ja seda ta endaga teha ei luba,» lisas allikas.

Briti kuningakoda tegi selle nädala alguses ootamatu pöördumise, see puudutas hertsoginna Catherine’i ja hertsoginna Meghani suhteid. Teatati, et kaks naist saavad hästi läbi ja midagi negatiivset ei ole juhtunud.

Ajakirjanike sõnul ei ole siiski vihavaenu jutud aluseta, vaid kus on suitsu, seal on ka tuld.

Väidetavalt ei ole Briti kuningakoda nõus väljapoolt sisse tuleva avalike suhete eksperdiga, keda nemad ei tunne ning kes ei tea kõiki Briti ühiskonna ja kuningakoja nüansse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles