Tipp ja Täpp hullutavad Kapis paljaid poisse ja nõiamoore

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp
Tipp ja Täpp Foto: Erakogu
Varasemalt paljude hulgas tuntust kogunud Tipp ja Täpp aka staarfotograaf Meelis Tomson ja staarreporter Mari-Leen Albers on korraldanud pidusid küll omakeskis, kuid sel korral tehakse seda vabameelsetele mõeldud ööklubis Kapp.

Juba sel laupäeval kutsuvad Tipp ja Täpp huvilisi maagilisele ööle Kappi. Kohapeal saab näha mustkunstitrikke Tom Pintsoni esituses ja kuulda laulmas noori andekaid ja tõusvais staare Nois Niini ja Janek Valgepead.

«Tegemist on ikkagi kuulõpu peoga, mis tähendab, et suurem osa fintantsist on paigutatud ilusatale asjadele, filmifestivalile ja teistele glamuursetele pidustustele, seega on pilet meie üritusele Facebookis ennast osalejate hulka märkides väga soodne, alates 3 eurost,» räägib peoperenaine Mari-Leen.
 
«Meil saab olema maagiline öö täis üllatusi ja trikitamisi, lubatud on end kostümeerida kõikvõimaliku maagilisega, ehk kõik mis pole tavaline, on sel ööl maagiline. Tom Pintson teeb trikke, mida hommikul võib meenutada naeratus suul ja imestusega…» lubab peo peremees Meelis.

Võlukunst ja silmapete juhib sind üllatusi täis öösse, teadagi, öös on asju, printse, paljaid poisse, nõiamoore, maure...
 
Ürituse leht Facebookis.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles