Pildid ja video: naised, pange tähele! Moskvas avati nukubordell, kus saab vallatleda ka meesnukuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: ajakirjanik seksnukuga.
Kuvatõmmis videost: ajakirjanik seksnukuga. Foto: Kuvatõmmis/ Life

Moskvas avas uksed nukubordell, millest saavad rõõmu tunda ka naised, sest ettevõte tutvustas mõni aeg tagasi oma kõige värskemat nukupereliiget - Alexit.

Kui tavaliselt on seksnukud nukubordellides olnud pigem meesterahvaste rõõmuks, saavad nüüd nukkude teenuseid nautida ka naisterahvad, sest LumiDolls hotellis on võimalik rentida esimest meesnukku, vahendab väljaanne Life.

Moskvas asuv LumiDolls hotell tutvustas seksnukku Alex.
Moskvas asuv LumiDolls hotell tutvustas seksnukku Alex. Foto: Lumidolls

Alex on 160 sentimeetrit pikk seksnukk, mis kaalub 40 kilogrammi. Nagu kõik teised nukud, on ka Alex valmistatud meditsiinilisest silikoonist. 

Väljaane Life vahendab ka, et seksnukk Alexiga hotellitoa rentimine maksab 60 eurot tunnis. Kui on soov nukk hotellist välja viia, läheb see kliendile maksma 200 eurot. 

Kui aga on huvi nukk endale päriseks soetada, siis tuleb välja käia lausa 2000 eurot. 

Novembris kirjutas Elu24, et ka Soomes avati esimene nukubordell. Toona tõstatas Soome meedia koheselt küsimuse, kas seksinukud võivad olla mingil viisil ohtlikud, tekitades näiteks eetika-või terviseprobleeme. Loe Soome esimesest nukubordellist rohkem SIIT!

Augustis kirjutas Elu24 aga seksrevolutsioonist Kanadas, kus avati esimene legaalne bordell, sest uksed avas seksnukkude lõbumaja. Loe sellest rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles