Nostalgiapauk! Ariana Grande uus muusikavideo ületab kõik ootused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande 2018.
Ariana Grande 2018. Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Lauljanna Ariana Grande (25) on õrritamiseks sotsiaalmeedia üle külvanud vihjetega oma uue muusikavideo "Thank u, Next" kohta ning peale pikka piinlemist on see lõpuks ilmunud, kirjutab TooFab.

Lauljanna fännid on «kuradi tänulikud» lauljanna endiste poiss-sõprade pärast, et kauaoodatud video ilmavalgust nägi.

Kuigi Grande laulab uues laulus mõnest oma endisest poissõbrast - näiteks Pete Davidsonist (25), Ricky Alvarez'ist (30), Big Seanist (30)  ning varalahkunud Mac Millerist- on laul suunatud naistele. 

Videos on palju viiteid naistefilmidele näiteks «Las Käia!», «Üleöö 30», «Arukas blondiin» ja «Õelad tüdrukud».

Videos lööb kaasa legendaarne Kris Jenner (63), kes kehastab «Õelatest tüdrukutest» tuntud Regina George'i «lahedat» ema. Samuti võib videost näha kõikide südamed vallutanud Aaron Samuelsi, keda peale kõiki neid aastaid mängib ei keegi muu, kui Jonathan Bennett (37), kelle juuksed on siiani seksikad üle pea lükatuna.

«Arukas blondiin» filmist võib videos ära tunda Paulette ilusalongist, keda kehastab ka videos Jennifer Coolidge (57). Popstaar on taaslavastanud stseeni ilusalongist, kus ajavad tüdrukutejutte ning räägib oma endisest poiss-sõbrast Pete Davidsonist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank u, next ??? @arianagrande #ElleWoodsForever #ThinkPink

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Uus muusikavideo on pannud sotsiaalmeedia kihama ning YouTube'st on videol pea 36 000 000 vaatamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles