GALERII: rahvas rokkis legendaarse raudmehe Gunnar Grapsi mälestuskontserdil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna klubis Factorry mälestati eile õhtul legendaarset raudmeest Gunnar Grapsi, kes oleks saanud 27. novembril 67-aastaseks.

Eile astus lavale Eesti roki superbänd - Revals. Oma kummarduse tegid vanameistrile ka Grapsi bändi omaaegne kitarrist Tamur Marjasoo koos ansambliga Hideaway ning juba aastakümneid roki ja bluusilembeseid hullutanud Kolumbus Kris ning paljud erikülalised.

Ürituse üks korraldajaid Jaanus Raudkats ütles, et kirsiks tordil oli eksklusiivne ülesastumine Gunnar Grapsi legendaarselt ansamblilt Magnetic Band, mille koosseisus FreddyErki SeppJüri Roosa, Jaanus SalmIndrek Tiisel.

Muusik Gunnar Graps. Rock Summer 1995.
Muusik Gunnar Graps. Rock Summer 1995. Foto: PEETER LANGOVITS / PM/SCANPIX BALTICS

Gunnar Graps (27.11.1951 - 17.05.2004) oli Eestis omaette nähtuseks tõusnud muusik, kes viljeles erinevaid stiile, kuid jäi truuks eelkõige rokile ja bluusile. Aastal 2004 omistati Grapsile Eesti Muusikaauhindade jagamisel elutöö auhind.

Iga tulihingelise rokisõbra auasjaks on käia Gunnar Grapsi sünnipäeval, mis on kujunenud traditsiooniliseks, kuid samas ainulaadseks muusikaürituseks.

Kõigil, kelle hinge on raudmehe muusika puudutanud, oli võimalus klubis laulda ansamblitega võidu Grapsi «Raudmeest», «Valgust» ja teisi igaveseks mällu talletunud lugusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles