Tänamatuks hooraks sõimamine ja nüpeldamine padjaga: eestlanna Mareli Miniutti ahistamisloos pudeneb uusi detaile (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Avenatti ja Mareli Miniutti. September 2018.
Michael Avenatti ja Mareli Miniutti. September 2018. Foto: Marion Curtis / AP / Scanpix

USA advokaadi Michael Avenatti väidetav ohver Mareli Miniutti räägib, et neil oli tüli, mis muutus vägivaldseks ning seetõttu taotles ta kohtult ka mehele lähenemiskeelu, vahendab TMZ.

Eestlannast näitlejanna Mareli Miniutti väidab, et vahejuhtum leidis aset 13. novembril nende kodus, kui nad vaidlesid raha pärast. Miniutti sõnul kutsus mees teda «tänamatuks hooraks». 

Naise sõnul järgnes mees talle korteris, samal ajal teda solvates ning lõpuks lõi teda tugevalt patjadega näkku. Miniutti sõnul ütles advokaat talle: «Ära ole minu suhtes lugupidamatu. Minu majas sa täna öösel ei maga.»

TMZ vahendab, et Avenatti haaras jõuga naisterahva randmest ning tõmbas ta voodist välja. Kui Mareli sai mehe haardest lahti ja hakkas sõbrale sõnumit saatma, haaras mees Mareli sõnutsil tema mobiiltelefoni enda kätte.

Seejärel tiris Avenatti naise kättpidi väliskoridori. Mareli sõnul oli tal seljas vaid t-särk ja aluspesu ning rünnaku järel oli ta paistes ja marrastusi täis. Vaata pilti SIIT!

Naise sõnul lasi ta naabri uksekella, ent seepeale haaras Avenatti temast uuesti kinni ja tõmbas ta tagasi korterisse ning sulges ukse, et Mareli ei saaks sealt lahkuda.

Mareli kirjeldab, kuidas ta lõpuks korterist välja pääses ning et Avenatti olevat temaga koos liftiga alla sõitnud ning anunud: «Ära tee seda, Mareli. Ära sega neid sellesse...» 

Lõpuks viisid turvamehed naise siiski eraldi ruumi, kus ta ootas oma sõpra, kes ta sündmuspaigalt minema viis.

TMZ vahendab ka, et Mareli sõnul polevat see esimene kord olnud, mil Avenatti naisterahva kallal vägivalda tarvitas. Mareli sõnul juhtus see esimest korda veebruaris, kui mees ta samuti korterist välja viskas, nii, et naine lõi pea vastu naabri ust ära. Samuti loopis mees teda kingadega.

Eestlanna sõnul on Avenatti verbaalselt vägivaldne olnud ka varasemalt ning et mees on ka rahateemadel ülimalt kontrolliv.

Avenatti peeti kinni kolmapäeval, ent ta vabanes umbes neli tundi hiljem 50 000 dollari suuruse kautsjoni vastu. 

Avenatti ütles, et ta pole kedagi rünnanud: «Ma ootan oma nime süüst puhastamist ja kõigi faktide avaldamist. Ma pole kuangi ühtegi naist rünnanud ega koduvägivallaga seotud olnud. Vastupidised väited on valed ja fabritseeritud. Ma olen sihtmärk ja mind vabastatakse süüst.»

Avenatti on tuntud, sest ta esindab pornotäht Stormy Danielsi kohtuasjas USA president Donald Trumpi vastu. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles