Sadistlik sekt karistas oma liiget haiglasel moel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe lapse isa Jimmy Prout kannatas kultuse all julma vägivalda.
Kahe lapse isa Jimmy Prout kannatas kultuse all julma vägivalda. Foto: Facebook

Suurbritannias langes sekti ohvriks vaimselt haavatud mees, keda karistuseks allumatuse eest peksi, haamriga löödi hambad välja, sõi ära oma munandi ja sunniti koeraga seksima. Hiljem peksti mees surnuks.

Kahe lapse isa Jimmy Prout kannatas seksti all julma vägivalda. Ta oli ühel hetkel juba niivõrd ülepeakaela sees, et sektist väljasaamiseks pöördus ta sotsiaalmeedias oma tuttavate poole. Ta avaldas Facebookis pildi oma sinikaid täis kehast, et näidata, kui tõsine tema olukord on, kirjutab The Sun.

Kuid oli juba liiga hilja. Pärast seda, kui teda oli julmalt ahistatud, mille hulka kuulus omaenda munandi söömine, haamriga hammaste välja löömine ja koeraga seksimine, peksti Jimmy surnuks ja tema keha heideti nagu praht kraavi.

Politsei ütles, et Jimmy suri mõned nädalad pärast nende piltide avaldamist.

Kuid see ei olnud suvaline, külmavereline mõrv.

45-aastane Jimmy tapeti kättemaksuhimulise North Shieldsi sekti juhti Zahid Zamani käsul, kes oli Jimmy vaid mõned kuud varem oma sadistlikkusse liikumisse kaasanud.

Politsei ütles, et Jimmy suri mõned nädalad pärast nende piltide avaldamist.
Politsei ütles, et Jimmy suri mõned nädalad pärast nende piltide avaldamist. Foto: Facebook

Sekt jahib tihti oma liikmeteks just neid inimesi, kes on kõige haavatavamad. Ja Jimmy tundus selleks olevat hea valik. Ta oli enne sektiga liitumist oma partnerist lahku läinud, teenis raha varastamisega ning elas tänaval. Pärast Jimmyga tuttavaks saamist nautisid Zaman ja tema kaasosalised tema füüsiliselt ja vaimselt ahistamist. Siis kui neil villand sai, siis peksid nad ta surnuks, ja jätsid keha kraavi mädanema.

Kuid Jimmy ei ole vaid üks erakordne näide.

Eksperdid usuvad, et Suurbritannias tegutseb umbes tuhat erinevat sekti, kellest enamus kasutab julmust ja vägivalda, et oma ohvreid piinata.

Zaman viis oma julma teo kolme naise - Ann Corbett, Myra Wood ja Kay Rayworth - kaasabil. Zaman oli naisi samuti vaimselt manipuleerinud, et need tema jaoks «tööle» hakkaksid.

Pärast Jimmy surma 2016. aastal, vahistati Zaman ja tema kaasosalised. Zaman ja Corbett mõisteti mõrvas süüdi ja said eluaegse vangistuse. Rayworth ja Wood mõisteti süüdi surmale kaasaaitamises ning said vastavalt 12 ja üheksa aasta pikkuse vangistuse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles